phone 089 70 00 04

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Design Line: Just Silence

 • Afmetingen: 224 x 213 x 86 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 279 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1767 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1488 liter
 • Inhoud max.: 2013 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk + extra filterpomp
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Light Grey/Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: S05 Alleviate – S01 Oscillator – S13 RainShower

Just Silence 5 personen

Deze Just Silence voor 5 personen past perfect in iedere moderne ingerichte leefruimte. 
De sobere vorm en strakke lijnvoering maken ze tot een designhoogstandje zonder onnodige franje op elk terras of tuin. 
Dit design model met JetPaks beschikt over een zeer fraaie en hoogwaardige uitrusting: een verlicht touchscreen bedieningspaneel voor eenvoudige bediening, een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor perfect muziekgenot en een rondlopende lichtrail zorgt samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle verlichting van deze Just Silence.

Just Silence

Just Silence

Just Silence

Dankzij de unieke minimalistische vormgeving en zijn rechtlijnig design ontstaat er een nieuw zit- en ligconcept dat meer plaats voor comfort biedt en een ontspannen communicatie met uw gezin of vrienden mogelijk maakt. Met maximaal 5 personen kan u heerlijk ontspannen in deze Just Silence. Er is voldoende ruimte om er met en aangename beenruimte tegenover elkaar te zitten.

Just Silence

Just Silence

JetPaks

Bij deze spabaden heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats, dit voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. 
Dankzij deze gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw jacuzzi op elk gewenst moment uitbreiden met   verschillende JetPaks met de nieuwste technologieën. 
Welke andere spabaden kunnen zo gemakkelijk aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast?

JetPak Alleviate:

Deze Jetpak geeft u de perfecte aangepaste therapie. Acht doelgerichte therapiejets die elke een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam.

JetPak Alleviate

Video JetPak Alleviate:


JetPak RainShower:

Heerlijk tintelend! Terwijl u iets goeds doet voor uw huid, vermindert de weldadige en zachte massage tegelijkertijd mentale stress. Deze douchejets zijn er alleen in de JetPaks van Villeroy & Boch.

JetPak Rainshower

JetPak Oscillator: 

Dit is de ultieme kneedmassage! Een royale kneedmassage, de JetPak die als een persoonlijke masseur alle belangrijke delen van uw rug bereikt en ontspant.

Innovatie over de hele lijn! 

Deze Just Silence is innovatie over de hele lijn! Engineering, techniek, design, afwerking, dit alles komt samen in één kwaliteitsproduct. Bij deze Just Silence heeft Villeroy & Boch een groot aantal technische snufjes ontwikkeld. 

Duurzame onderconstructie.

De onderconstructie van deze Just Silence bestaat uit een robuuste, duurzame, volledig gesloten en ook een houtvrije onderconstructie. Deze voorkomt het binnendringen van ongedierte en vocht, bovendien zorgt deze voor een bovengemiddelde belastbaarheid en levensduur. 

Maximale prestaties en efficiëntie.

De jacuzzi's van Villeroy & Boch zijn de waarschijnlijkste zuinigste spabaden ter wereld. Ze zijn ontworpen voor een efficiënt verbruik van natuurlijke hulpbronnen. Dankzij de volledige schuimisolatie rond de jacuzzi, het ergonomische leidingsysteem en de energiebesparende afdekking.

Design Line: Just Silence: 

Graag onze spa's eens getest in onze showroom in Geel?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x