Design Line Just Silence Compact


Design Line: Just Silence Compact 

 • Afmetingen: 208 x 169 x 78 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 3 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 206 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1456 kg
 • Inhoud tot vullijn: 947 liter
 • Inhoud max.: 1299 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk + extra filterpomp
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Light Grey/Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: S02 Pulsator – S19 Wellness – S12 Spinal Health


Just Silence Compact 3 personen

Dankzij de unieke vormgeving en het rechtlijnige design van deze Just Silence Compact ontstaat er een nieuw zit- en ligconcept dat meer plaats voor comfort biedt en een ontspannen communicatie met uw vrienden mogelijk maakt. Met een aangename beenruimte kan u met drie personen tegenover elkaar zitten.
U kan kiezen uit maar liefst 6 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats. Zo krijgt u een een voor u afgestemde wellnessbeleving. 

Just Silence


Just Silence Compact

Prijsaanvraag jacuzzi
Just Silence Compact

Geel

JetPaks

Deze jacuzzi uit de Design Line wordt standaard geleverd met volgende JetPaks:

JetPak Pulsator:

Zes roterende en pulserende jets zorgen voor een aangename massagebeleving. De stralen zorgen voor een kneedmassage die de spieren activeert en losmaakt. Geniet van totale ontspanning daar deze aangename massage-ervaring u helpt om tot rust te komen.

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Spinal Health: 

De hydromassage met dieptewerking masseert stijve spieren ter hoogte van de wervelkolom, is dus heel krachtig voor de rugspieren. De zowel losmakende als versterkende massage van de spieren ter hoogte van de wervelkolom zorgen voor een diepgaande ontspanning.

JetPak Spinal Health

Video JetPak Spinal Health:


JetPak Wellness: 

Een unieke massagebeleving met een combinatie van verschillende types jets. Zéér populair bij gebruikers die een totaalgevoel van well-being willen ervaren, dit is het gezonde combineren met wellness. Deze combinatie van verschillende typen jets tot één massagebeleving is uiterst populair bij iedereen die jets voor zijn algehele gevoel van welbevinden wil doen.

JetPak Wellness

Video JetPak Wellness: 

Video Villeroy & Boch Design Line: JetPaks 

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen verplaatst worden waardoor u de keuze heeft uit verschillende massage mogelijkheden. 
Bij de spabaden uit de Design Line van Villeroy & Boch heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste JetPak te combineren met uw lievelingsplaats. 
U kan hierbij kiezen uit verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats, dit voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. Dankzij deze gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste technologieën. 
Welke andere merken kunnen zo eenvoudig aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast?

Deze Just Silence Compact met JetPaks beschikken over zeer fraaie en hoogwaardige uitrusting: en verlicht touchscreen bedieningspaneel voor eenvoudige bediening, een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor een aangenaam muziekgenot en een lichtrail zorgen samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle verlichting. 
Graag onze jacuzzi's eens getest in onze showroom in Geel?

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x