Design Line Just Silence Compact


Design Line: Just Silence Compact 

 • Afmetingen: 208 x 169 x 78 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 3 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 206 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1456 kg
 • Inhoud tot vullijn: 947 liter
 • Inhoud max.: 1299 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk + extra filterpomp
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Light Grey/Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: S02 Pulsator – S19 Wellness – S12 Spinal Health


Just Silence Compact 3 personen

Dankzij de unieke vormgeving en het rechtlijnige design van deze Just Silence Compact ontstaat er een nieuw zit- en ligconcept dat meer plaats voor comfort biedt en een ontspannen communicatie met uw vrienden mogelijk maakt. Met een aangename beenruimte kan u met drie personen tegenover elkaar zitten.
U kan kiezen uit maar liefst 6 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats. Zo krijgt u een een voor u afgestemde wellnessbeleving. 

Just Silence


Just Silence Compact

Prijsaanvraag jacuzzi
Just Silence Compact

Geel

JetPaks

Deze jacuzzi uit de Design Line wordt standaard geleverd met volgende JetPaks:

JetPak Pulsator:

Zes roterende en pulserende jets zorgen voor een aangename massagebeleving. De stralen zorgen voor een kneedmassage die de spieren activeert en losmaakt. Geniet van totale ontspanning daar deze aangename massage-ervaring u helpt om tot rust te komen.

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Spinal Health: 

De hydromassage met dieptewerking masseert stijve spieren ter hoogte van de wervelkolom, is dus heel krachtig voor de rugspieren. De zowel losmakende als versterkende massage van de spieren ter hoogte van de wervelkolom zorgen voor een diepgaande ontspanning.

JetPak Spinal Health

Video JetPak Spinal Health:


JetPak Wellness: 

Een unieke massagebeleving met een combinatie van verschillende types jets. Zéér populair bij gebruikers die een totaalgevoel van well-being willen ervaren, dit is het gezonde combineren met wellness. Deze combinatie van verschillende typen jets tot één massagebeleving is uiterst populair bij iedereen die jets voor zijn algehele gevoel van welbevinden wil doen.

JetPak Wellness

Video JetPak Wellness: 

Video Villeroy & Boch Design Line: JetPaks 

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen verplaatst worden waardoor u de keuze heeft uit verschillende massage mogelijkheden. 
Bij de spabaden uit de Design Line van Villeroy & Boch heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste JetPak te combineren met uw lievelingsplaats. 
U kan hierbij kiezen uit verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats, dit voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. Dankzij deze gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste technologieën. 
Welke andere merken kunnen zo eenvoudig aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast?

Deze Just Silence Compact met JetPaks beschikken over zeer fraaie en hoogwaardige uitrusting: en verlicht touchscreen bedieningspaneel voor eenvoudige bediening, een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor een aangenaam muziekgenot en een lichtrail zorgen samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle verlichting. 
Graag onze jacuzzi's eens getest in onze showroom in Geel?
Design Line Just Silence Compact

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x