Comfort Line R7

Comfortline R7:

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/6 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 300 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1935 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1635 liter
 • Inhoud max.: 2051 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele kleurkeuze
 • Buitenpaneel: Individuele kleurkeuze
 • Cover: Individuele kleurkeuze
 • Jets: J01 Oscillator – J06 Nekmasseur – J08 Lende – J13 RainShower

Comfort Line R7:

Een spa die alles te bieden heeft, deze spa voor 6 personen uit de Comfort Line van Villeroy & Boch. Deze R7 uit de Comfort Line verspreidde innovatieve, duurzame technologieën, een uitstekend ontwerp en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring. Deze spa voor 6 personen kan zowel binnen als buiten plaatsen. Dankzij de robuuste constructie van deze R7 kan er geen vocht binnendringen en is de spa extreem duurzaam. 


Comfortlijn R7

Comfortlijn R7

Comfort Line R7 JetPaks:

Steeds een innovatief verder staan dan de concurrentie, dit is één van de doelstellingen van Villeroy & Boch. Terwijl de concullega's nog steeds met lange buizen werken, is het de specialisten van Villeroy & Boch gelukt om zonder leidingen te werken achter de JetPaks. Dit zorgt ervoor dat er een optimaal vermogen kan worden bereikt doordat het water via krachtige pompen in de Aqua&Air-eenheid achter de jets wordt geperst. Zo wordt de van boven aangezogen lucht vermengd met het water en wordt door deze deur de jets geperst. 

JetPak-Oscillator: 

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks, de Oscillator kan worden gettypeerd als uw persoonlijke masseur. Ongetwijfeld zal u genieten van deze royale kniemassage die alle belangrijke delen van uw rug ontspant. 

JetPak-oscillator

Video JetPak-Oscillator:

JetPak Nekmasseuse:

Deze JetPak geeft een unieke massage met zijn afgedekte nek en schouderjets. Deze krachtige massage trekt diep door in het spierweefsel. Op deze manier neemt hij alle spanningen weg en zorgt voor een energieboost voor het lichaam.

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseuse:

JetPak Lumbal:

Ervaar de kracht van een diepgaande hydromassage op speciale drukpunten in het lage tapijt bij het gebruik van dit JetPak. Dit JetPak zorgt voor een effectieve aanpak van spierstijfheid door overbelasting van de onderrug. 

JetPak lumbaal

Video JetPak Lumbal:

JetPak RainShower:

Deze JetPak zorgt voor een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere spa bij de concullega's kan u iets vergelijkbaars aanbieden omdat deze jets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van een Villeroy & Boch spa.

JetPak Rainshower

Video JetPak RainShower:


Mogelijkheid tot testen van de JetPaks:

Om u te helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van uw spa, bieden wij u de mogelijkheid om de spa's te proberen in de voorziene testruimte in onze showroom in Geel. 
Op deze manier kunt u zien welke JetPaks het beste passen bij uw wensen en behoeften. 
Ook is het mogelijk om uw JetPaks achteraf verder uit te breiden. Op deze manier kan uw spa blijven vernieuwen en aanpassen aan uw knooppunten zonder grote kosten!
Graag een afspraak om te komen testen en genieten? 
Dit kan telefonisch contact opnemen via het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x