Comfort Line R7L

Comfort Line R7L:

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 308 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1921 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1613 liter
 • Inhoud max.: 2029 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J05 Alleviate – J20 Reliever – J06 Neck Masseuse – J13 RainShower

Comfort Line R7L:

Deze spa uit de Comfort Line heeft alles te bieden. Dit dankzij de combinatie van innovatieve en hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en bijzondere kwaliteit. 
Meer tijd om uzelf te verwennen? Dan is deze R7L uit de Comfort Line de beste keuze. Met de R7L heeft u een buitengewone uitrusting met een adequate prijs. 
Alle modellen uit de Comfort Line beschikken over de moderne JetPak-technologie en voldoen aan dezelfde hoge standaarden als de Premium spa's. 
U kan tevens zelf de spa samenstellen die perfect past bij uw behoeften en budget. Laat u volledig onderdompelen in het warme spawater en doe iets goeds voor uzelf. 
Geniet van de weldadige werking op uw gezondheid en uw algemene gevoel van welzijn. De effecten van deze massagebeleving zijn zeer divers en houden lang aan.


Comfort Line R7L

Comfort Line R7L

Comfort Line R7L JetPaks:

Deze middelgrote spa van Villeroy & Boch beschikt over een perfecte combinatie van verschillende soorten massages die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. 
Deze R7L heeft vierJetPaks en een ligpositie met een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages. 

JetPak Alleviate: 

Deze JetPak bestaat uit acht doelgerichte therapiejets. Elke afzonderlijke jet is gericht op een bepaalde uitwerking op speciale massagepunten en spierzones van uw lichaam. 

JetPak Alleviate

Video JetPak Alleviate:

JetPak Reliever:

Deze JetPak zal zowel op een aangename manier uw schouderbladen licht kneden samen met een massage met dieptewerking voor de onderrug. Dit geeft als resultaat een pure ontspanning voor uw complete rug. 

JetPak Reliever


Video JetPak Reliever:


JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak zorgt voor een unieke massage met talrijke nek- en schouderjets. Deze krachtige massage dringt diep door in het spierweefsel en neemt spanningen weg en gelijkertijd geeft dit u een energieboost. 

JetPak Neck Masseuse

Video Neck Masseuse:


JetPak Rainshower

Deze JetPak zorgt voor een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen enkele andere spa bij de concullega's kan u iets vergelijkbaars aanbieden omdat deze JetPaks alleen voorkomen in een spa van Villeroy & Boch.

JetPak Rainshower/

Video JetPak Rainshower: 

JetPaks testen? 

In onze showroom in Geel heeft u de mogelijkheid om al onze JetPaks eens te proberen in de voorziene testruimte. 
Op deze manier kan u zien of de JetPaks, die standaard geleverd worden bij uw spa, voldoen aan uw wensen en behoeften. Gaat uw voorkeur uit naar een andere JetPak? Geen enkel probleem! Als we dit tijdig weten passen we uw bestelling aan en krijgt u de JetPaks geleverd die aan uw wensen voldoen.
Graag een afspraak in onze testruimte in ons filiaal in Geel? U kan ons hiervoor steeds telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Comfort Line R7L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x