Fitness Edition A8D

Fitness Edition: A8D

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 2/3 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 5 stuks
 • Gewicht (droog): 346 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2284 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1938 liter
 • Inhoud max.: 2450 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J04 NeckBlaster – J16 Cascadia – J21 Trio

Fitness Edition A8D

Deze prachtige spa voor 5 personen is bijzonder efficiënt ingericht! Er zijn namelijk 5 comfortabele zitplaatsen voorzien, waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u heerlijk languit kan liggen en genieten van de ontspannende JetPaks van deze jacuzzi. 
Dankzij de zeer krachtige pompcapaciteit van deze A8D geniet je op elke stoel van maximaal vermogen. 
Wie wil dit nu niet na een lange werkdag of stevige work-out?
Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch?

A8D Fitness

A8D Fitness


A8D Fitness

JetPaks

De spabaden van Villeroy & Boch zijn voorzien van afzonderlijke JetPaks die u de massage geven die u wenst op de zitplaats die u wenst. 
Want met 1 klik kan u de gewenste JetPak verplaatsen naar uw favoriete plekje in het bubbelende water!

JetPak DeepRelief:

De JetPak DeepRelief van Villeroy & Boch biedt u een stevige massage voor de dieper gelegen spieren. De massagejets van deze JetPak stuwen het water krachtig op de juiste plekken van het lichaam zodat verkrampte spieren loskomen en u volledig ontspant.

JetPak Deep Relief


Video JetPak DeepRelief:


JetPak Pulsator:

Deze unieke JetPak masseert uw lichaam door middel van 6 pulserende en roterende jets. Deze heerlijke zachte massage is uitermate geschikt voor ontspanning van de rugspieren. 
Hij geeft u een echte kneedmassage die uw spieren activeert en losmaakt! Een unieke en aangename ervaring die uw helpt tot rust te komen.

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:

contact

JetPak Trio:

Deze JetPak van Villeroy & Boch heeft een unieke technologie voorzien in zijn jets die het meest lijken op die van knedende handen van een masseur. De zes roterende en pulserende jets zorgen voor een heerlijke massage-ervaring. 
Deze JetPak streelt langs uw lichaam zodat u zich optimaal kan ontspannen!

JetPak Trio


Video JetPak Trio:

JetPak Cascadia:

Deze JetPak geeft u een fantastische 4-punts massage. Hij is speciaal ontworpen voor de A8D, A8L en de A8. 
Het is een echte waterval met massage-effect! Deze als zachte vierpuntsmassage ontworpen jetcombinatie overgiet uw nek en schouders met een weldadige waterstraal.

JetPak Cascadia

Video JetPak Cascadia:


JetPak Neckblaster:

De perfecte JetPak voor een zalige nek- en schoudermassage!
Deze JetPak richt zich vooral op de nek- en schouderspieren. De krachtige jets van deze Neck Blaster reiken tot in de diepe vezels van de spieren zodat deze heerlijk los worden gemasseerd. 
Let er wel altijd op dat de nekjets altijd optimaal boven de schouders zijn geplaatst, zoniet kan u best van plaats verwisselen om van een optimale beleving te genieten!

Neckblaster

Video JetPak Neckblaster:

Graag onze spabaden van Villeroy & Boch of deze toch wel uitzonderlijke JetPaks eens getest in onze showroom in Geel?


Meer info?

Fitness Edition A8D

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x