phone 089 70 00 04

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Fitness Edition A6L

 • Afmetingen: 203 x 224 x 86 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/4 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 288 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1612 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1324 liter
 • Inhoud max.: 1804 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J04 Neck Blaster – J21 Trio

Fitness Edition A6L 4 personen

Deze Villeroy & Boch A6L Fitness Edition is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van sporters en fitness-liefhebbers. Deze spa is bijzonder krachtig als het om kracht en massage gaat. Het verhoogde pompvermogen van deze spa en een hoger waterdebiet met de JetPaks bieden een bijzonder intensieve massage na een intensieve sportsessie. Deze massage helpt om gestreste spiergroepen te versterken en ook om deze gestreste gebieden zachtjes te genereren. 
De speciale en unieke JetPaks combineren deze massage- en wellnessfuncties die het organisme het beste regeneren. Extra pompprestaties zorgen voor maximaal vermogen op elke JetPak. Door de verschillende zithoogtes wordt voor elke lichaamsgrootte precies aan de stimulatiezones voldaan. 
Qua comfort lijken de Premium Line en de Fitness Edition héél erg op elkaar, terwijl de Premium Line de JetPaks minder veeleisend zijn en een evenwichtiger massageprofiel hebben. 
Meer info over onze spa's van Villeroy & Boch? Of had u graag een afspraak gemaakt om onze spa's eens te testen in onze showroom in Geel?
Fitness A6L

A6L

JetPaks Fitness Edition A6L:

JetPak Pulsator:

Deze geweldige JetPak heeft zes roterende en ritmisch pulserende stralen die zorgen voor een perfecte kneedmassage die de spieren activeert en losmaakt. Deze aangename massage-ervaring zorgt ervoor dat u even tot rust kan komen. Hij is afgestemd op de drukpunten van uw rug en zorgt ervoor dat u wordt weggevoerd naar een plek waar zorgen en stress niet lijken te bestaan.
JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Trio:

Deze JetPak heeft een unieke jet-technologie die iedereen zal bekoren. Zodra hij in werking is is het net of je de knedende handen voelt van een masseuse. De zes roterende en pulserende massagejets zorgen voor een buitengewone massage-ervaring. Heerlijk toch?

JetPak Trio


Video JetPak Trio:

JetPak NeckBlaster:

Deze heerlijke JetPak van Villeroy & Boch zorgt voor een diepe massage om de spieren in de rug, nek en het gebied rond de schouders los te maken. Geen nek- of schouderklachten meer voor u!
Let er wel altijd op dat de nekjets netjes boven de schouder zijn geplaatst. Indien dit niet het geval is moet u kiezen voor een andere zitplaats waar dit wel het geval is.

JetPak NeckBlaster

Video JetPack NeckBlaster:

JetPack DeepRelief:

Deze JetPak biedt een krachtige, diep doordringende massage die ervoor zorgt dat diep gelegen verkrampte spieren worden losgemaakt. Dit door 10 gericht werkende jets die doordringen op heel moeilijk bereikbare plaatsen.JetPak DeepRelief

Video JetPak DeepRelief:

Ook zo enthousiast over de verplaatsbare JetPaks van de spa's van Villeroy & Boch? 
Kom ze dan zeker eens testen in onze showroom in Geel en beleef de massage waar jij naar op zoekt bent!


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x