Fitness Edition A6L

Fitness Edition A6L

 • Afmetingen: 203 x 224 x 86 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/4 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 288 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1612 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1324 liter
 • Inhoud max.: 1804 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J04 Neck Blaster – J21 Trio

Fitness Edition A6L 4 personen

Deze Villeroy & Boch A6L Fitness Edition is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van sporters en fitness-liefhebbers. Deze spa is bijzonder krachtig als het om kracht en massage gaat. Het verhoogde pompvermogen van deze spa en een hoger waterdebiet met de JetPaks bieden een bijzonder intensieve massage na een intensieve sportsessie. Deze massage helpt om gestreste spiergroepen te versterken en ook om deze gestreste gebieden zachtjes te genereren. 
De speciale en unieke JetPaks combineren deze massage- en wellnessfuncties die het organisme het beste regeneren. Extra pompprestaties zorgen voor maximaal vermogen op elke JetPak. Door de verschillende zithoogtes wordt voor elke lichaamsgrootte precies aan de stimulatiezones voldaan. 
Qua comfort lijken de Premium Line en de Fitness Edition héél erg op elkaar, terwijl de Premium Line de JetPaks minder veeleisend zijn en een evenwichtiger massageprofiel hebben. 
Meer info over onze spa's van Villeroy & Boch? Of had u graag een afspraak gemaakt om onze spa's eens te testen in onze showroom in Geel?
Fitness A6L

A6L

JetPaks Fitness Edition A6L:

JetPak Pulsator:

Deze geweldige JetPak heeft zes roterende en ritmisch pulserende stralen die zorgen voor een perfecte kneedmassage die de spieren activeert en losmaakt. Deze aangename massage-ervaring zorgt ervoor dat u even tot rust kan komen. Hij is afgestemd op de drukpunten van uw rug en zorgt ervoor dat u wordt weggevoerd naar een plek waar zorgen en stress niet lijken te bestaan.
JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Trio:

Deze JetPak heeft een unieke jet-technologie die iedereen zal bekoren. Zodra hij in werking is is het net of je de knedende handen voelt van een masseuse. De zes roterende en pulserende massagejets zorgen voor een buitengewone massage-ervaring. Heerlijk toch?

JetPak Trio


Video JetPak Trio:

JetPak NeckBlaster:

Deze heerlijke JetPak van Villeroy & Boch zorgt voor een diepe massage om de spieren in de rug, nek en het gebied rond de schouders los te maken. Geen nek- of schouderklachten meer voor u!
Let er wel altijd op dat de nekjets netjes boven de schouder zijn geplaatst. Indien dit niet het geval is moet u kiezen voor een andere zitplaats waar dit wel het geval is.

JetPak NeckBlaster

Video JetPack NeckBlaster:

JetPack DeepRelief:

Deze JetPak biedt een krachtige, diep doordringende massage die ervoor zorgt dat diep gelegen verkrampte spieren worden losgemaakt. Dit door 10 gericht werkende jets die doordringen op heel moeilijk bereikbare plaatsen.JetPak DeepRelief

Video JetPak DeepRelief:

Ook zo enthousiast over de verplaatsbare JetPaks van de spa's van Villeroy & Boch? 
Kom ze dan zeker eens testen in onze showroom in Geel en beleef de massage waar jij naar op zoekt bent!


 
Fitness Edition A6L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x