Fitness Edition A7L

Fitnesseditie A7L

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 5 stuks
 • Gewicht (droog): 308 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1974 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1666 liter
 • Inhoud max.: 2067 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Sneeuw
 • Buitenpaneel: Hout
 • Omslag: asgrijs
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J04 Nekblaster – J14 Versa – J21 Trio

Fitness Editie A7L 5 personen

Geschiktheid A7L

Geschiktheid A7L

A7L

JetPaks A7L

JetPak-pulsator:

Dit JetPak van Villeroy & Boch heeft zes roterende en ritmisch pulserende stralen die zorgen voor een aangename kniemassage die de spieren actief en losmaakt. Een zéér plezierige massage-ervaring die u helpt om tot rust te komen. 

JetPak-pulsator

Video JetPak-pulsator:

Prijsaanvraag A7L

JetPak-trio:

Het JetPak Trio heeft een unieke jet-technologie die het meest lijkt op de knedende handen van een masseuse. Deze zes roterende en pulserende jets zorgen voor een buitengewone massage-ervaring. 
Deze JetPak is niet voor niks één van de favorietjes van velen! Hij zorgt voor een optimale verlichting en ontspanning.

JetPak-trio


Video JetPak Trio:


JetPak Versa:

Dit JetPak van Villeroy & Boch zorgt voor een perfect aangepaste therapie. Acht gerichte therapiejets die elk een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam. 
Dit JetPak zorgt voor een krachtige en directe schoudermassage, een knedende beweging in het midden van het tapijt en een pulserende massage in het lage onderrug. Het perfecte JetPak voor de persoon die zowel ontspanning als therapie op hetzelfde JetPak wenst.

JetPak Versa

Video JetPak Versa:

JetPak nekblaster:

Dit JetPak geeft een diepe massage van de spieren in het tapijt, nek en het schoutergebied los te maken. 
Het is ook de JetPak die beschikt over de meeste nek- en schouderjets van het hele assortiment. Deze gerichte jets creëren een krachtige, gerichte massage die diep doordringt om de zwakke spanning in uw nek- en schouderspieren te oefenen. Stress is tegenwoordig een onderdeel van het leven, maar deze geweldige en unieke massage zal u helpen om terug de energie te krijgen waardoor u op zoek bent.JetPak nekblaster

Video JetPak nekblaster:

Dit is ook waarom wij kiezen voor de spabaden van Villeroy & Boch, dit is ook waarom u moet kiezen voor een spa van Villeroy & Boch! 
Waarom kiezen voor Villeroy & Boch? 
Wilt u onze JetPaks eens testen in onze aparte testruimte in onze showroom in Geel? 
Dat kan, maak vandaag nog een afspraak!


Fitness Edition A7L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x