Premium Line A5L

Premium Line A5L:

 • Afmetingen: 173 x 213 x 79 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/2 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 3 stuks
 • Gewicht (droog): 206 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1126 kg
 • Inhoud tot vullijn: 920 liter
 • Inhoud max.: 1250 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2,5 pk
 • Kleur binnenschaal: Parel/Titanium
 • Buitenpaneel: Boomgaard/Hout
 • Cover: chocolade/asgrijs
 • Jets: J02 Pulsator – J05 Verlichten - J13 RainShower
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Premium Line A5L:

Deze functionele compacte spa bevindt zich met veel gemak zowel buiten als binnen. Deze spa is misschien kleiner dan onze andere modellen, maar maakt zelfs veel indruk van zijn accuraat ontwerp, dit voor zowel de omkasting als de kuip. 
De spa's uit de Premium Line van Villeroy & Boch staan bekend om hun hoge comfort en hun kwalitatieve massages. De krachtige jets richten zich op uw rug, handen, benen en kuiten waardoor u van kop tot teen verwend wordt. Premiumlijn A5LPremium Line A5L JetPaks:

JetPaks zijn uit draagbare massage-eenheden die u kunt combineren met uw favoriete zitplaats. U heeft de keuze uit 18 verschillende JetPaks, deze zijn in een handomdraai te plaatsen op elke willekeurige zitplaats/ 
U kunt deze tien alle tijden uitbreiden zodat u altijd de nieuwste jettechnologie in huis heeft. 

JetPak-Pulsator:

Dit JetPak heeft zes roterende en pulserende jets die zorgen voor een aangename massagebeleving. Met deze JetPak geniet u van totale ontspanning. 

JetPak-pulsator

Video JetPak-Pulsator: 

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak-Alleviate:

Deze JetPak Alleviate bestaat uit acht gerichte therapiejets. Elke van deze jets is gericht op een bepaalde uitwerking op speciale massagepunten en spierzones van uw lichaam. 

JetPak verlichten

Video JetPak Alleviate:

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak RainShower:

Deze JetPak is een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en om iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere spa kan u iets soortgelijks bieden, omdat deze jets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van onze Villeroy & Boch spa's. 

JetPak Rainshower

Video JetPak RainShower:


Mogelijkheid tot testen:

Ook bij de aankoop van een spa kunt u het beste doordacht gaan werken. 
Waarom wilt u deze spa kopen? Is dit puur om kinderen en vrienden te plezieren of wilt u echt wel gebruik maken van de massagejets? 
Aan welke massagejets heeft u het meest behoefte? Welk soort massage heeft uw voorkeur? Wil je het gebruiken voor of na het sporten of het echt gebruiken om je spieren los te maken? 
Wij, bij BK Concept, denken met u mee. We bespreken uitgebreid aan welke eisen uw spa moet voldoen en hier ook rekening mee moeten houden. 
Bij de keuze van de JetPaks vragen we het liefst aan u om deze JetPaks toch eens te testen. Dit om te zien hoe de JetPaks voorkomen en welke JetPaks voor u doen wat u verlangt. 
U kunt hiervoor terecht in onze showroom in de Billemontstraat in Geel. 
Graag een afspraak? Bel ons op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
Contactformulier


Premium Line A5L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x