Premium Line A7

Premium Line A7:

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/6 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 5 stuks
 • Gewicht (droog): 300 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1943 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1643 liter
 • Inhoud max.: 2111 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J03 DeepRelief – J06 Nekmasseur – J11 Gyrossage – J12 Ruggengraatgezondheid - J13 RainShower

Premium Line A7:

In deze spa uit de Premium Line blijft geen ruimte onbenut. De A7 heeft vijf comfortabele plaatsen, maar kunnen gerust twee personen extra bij komen zitten. Dit maakt dat deze middelgrote spa toch wel wat mogelijkheden biedt. 
Kies voor onderstaande JetPaks of de JetPaks die het beste voldoet aan uw wensen en behoeften. 


Premiumlijn A7


Premium Line A7 JetPaks:

De JetPaks van Villeroy & Boch zijn uit universele massage-units die u kunt combineren met uw favoriete zitplaats. U kunt kiezen uit 18 verschillende JetPaks, speciaal afgestemd op uw wensen en behoeften. 

Standaard zitten bij de Premium A7, vijf JetPaks ter beschikking.

JetPak DeepRelief:

Deze JetPak geeft u een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die helemaal doordringt tot in de onderstaande lagen van het weefsel, zelfs de onderliggende pijnen. 

Video DeepRelief:

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak RainShower:

Deze JetPak biedt u een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere spa kan u iets passends aanbieden, omdat deze jets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van een Villeroy & Boch spa. 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:

JetPak Spinal Health:

Deze JetPak zorgt voor een hydromassage met dieptewerking en zorgt voor een massage van de spieren ter hoogte van de wervelkolom. Het resultaat is dat u over ontspannen spieren beschikt en een volledige ontspanning ervaart. 

JetPak-ruggengraatgezondheid


Video JetPak therapiesysteem: 

JetPak Nekmasseuse:

DezeJetPak met unieke massage geeft een krachtige massage ter hoogte van de nek en schouders met zijn nek- en schouderjets. Het dringt diep door in het spierweefsel, neemt spanningen weg en geeft een energieboost. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseuse:

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak beschikt over vijf roterende pulserende jets die zacht zijn en de volledige rug masseren. 
Dit geeft een aangename ritmische en rustgevende massage.

JetPak-gyrossage

Video JetPak Gyro'ssage:

Graag onze JetPaks eens getest? 

Om zeker te weten dat u heeft gekozen voor de juiste JetPaks, het beste verleden bij uw wensen en behoeften, geven we u de mogelijkheid om ze uit te proberen in onze testruimte in ons filiaal in Geel. 
U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken op het nummer 089/70 00 04 of het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Premium Line A7

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x