Premium Line A7

Premium Line A7:

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/6 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 5 stuks
 • Gewicht (droog): 300 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1943 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1643 liter
 • Inhoud max.: 2111 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J03 DeepRelief – J06 Nekmasseur – J11 Gyrossage – J12 Ruggengraatgezondheid - J13 RainShower

Premium Line A7:

In deze spa uit de Premium Line blijft geen ruimte onbenut. De A7 heeft vijf comfortabele plaatsen, maar kunnen gerust twee personen extra bij komen zitten. Dit maakt dat deze middelgrote spa toch wel wat mogelijkheden biedt. 
Kies voor onderstaande JetPaks of de JetPaks die het beste voldoet aan uw wensen en behoeften. 


Premiumlijn A7


Premium Line A7 JetPaks:

De JetPaks van Villeroy & Boch zijn uit universele massage-units die u kunt combineren met uw favoriete zitplaats. U kunt kiezen uit 18 verschillende JetPaks, speciaal afgestemd op uw wensen en behoeften. 

Standaard zitten bij de Premium A7, vijf JetPaks ter beschikking.

JetPak DeepRelief:

Deze JetPak geeft u een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die helemaal doordringt tot in de onderstaande lagen van het weefsel, zelfs de onderliggende pijnen. 

Video DeepRelief:

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak RainShower:

Deze JetPak biedt u een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere spa kan u iets passends aanbieden, omdat deze jets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van een Villeroy & Boch spa. 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:

JetPak Spinal Health:

Deze JetPak zorgt voor een hydromassage met dieptewerking en zorgt voor een massage van de spieren ter hoogte van de wervelkolom. Het resultaat is dat u over ontspannen spieren beschikt en een volledige ontspanning ervaart. 

JetPak-ruggengraatgezondheid


Video JetPak therapiesysteem: 

JetPak Nekmasseuse:

DezeJetPak met unieke massage geeft een krachtige massage ter hoogte van de nek en schouders met zijn nek- en schouderjets. Het dringt diep door in het spierweefsel, neemt spanningen weg en geeft een energieboost. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseuse:

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak beschikt over vijf roterende pulserende jets die zacht zijn en de volledige rug masseren. 
Dit geeft een aangename ritmische en rustgevende massage.

JetPak-gyrossage

Video JetPak Gyro'ssage:

Graag onze JetPaks eens getest? 

Om zeker te weten dat u heeft gekozen voor de juiste JetPaks, het beste verleden bij uw wensen en behoeften, geven we u de mogelijkheid om ze uit te proberen in onze testruimte in ons filiaal in Geel. 
U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken op het nummer 089/70 00 04 of het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x