Premium Line A8

Premium Line: A8

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/8 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 344 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2388 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2049 liter
 • Inhoud max.: 2563 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J11 Gyro’ssage – J03 DeepRelief – J06 Neck Masseuse - J16 Cascadia – J10 Spinal’ssage – J13 RainShower
 • Prijs: € 27 914.70 inclusief 20% korting, plaatsing en BTW

Premium Line A8:

Deze top spa uit de Premium Line heeft alles in huis om u te verwennen met een heerlijke massagebeleving. 
Deze spa telt maar liefst acht comfortabele zitplaatsen waarvan de rugzitting rijkelijk voorzien zijn van heerlijke massagejets. 
Deze spa is niet alleen functioneel, maar dit exemplaar uit de Premium Line heeft ook een smaakvol design. 
Deze spa is voorzien van zes verschillende JetPaks, waardoor hij een ruime keuze aan massage ervaringen kan bieden die bij iedereen in de smaak vallen. 
Ook is deze spa voorzien van individuele voetenjets die zorgen voor een aangename massage, ongeacht op welke plek u zit in deze spa.


Premium Line A8

Premium Line A8

Premium Line A8

Premium Line A8 JetPaks:

Deze spa uit de Premium Line is voorzien van zes JetPaks. 
U kan dus altijd genieten op de door uw gewenste zit- of ligplaats van de door uw gekozen lievelingsmassage.
Toch liever een andere JetPak voorzien in uw spa? Geen enkel probleem! Aan dezelfde prijs kan u de door uw gewenste JetPak kiezen. Op deze manier heeft u altijd een spa op maat van uw wensen en behoeften.

JetPak Gyro''sage:

Deze JetPak heeft vijf roterende enkelvoudige pulserende jets die zacht de complete rug masseren. Dit is dan ook een heel aangename ritmische en rustgevende massage.

JetPak Gyro'ssage


Video JetPak Gyro'ssage:

JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak zorgt voor een unieke massage met talrijke nek- en schouderjets. Hij geeft een krachtige massage die diep doordringt in het spierweefsel. Op deze manier neemt hij spanningen weg en geeft hij uw tevens een energieboost.

Video JetPak Neck Masseuse: 

JetPak Cascadia: 

Deze JetPak is een waterval met massage-effect. Deze JetPak voelt als een zachte vierpuntsmassage die uw nek en schouders overgiet met een weldadige waterstraal.

Video JetPaks Villeroy & Boch:


JetPak Deep Relief:

Deze JetPak geeft u een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die doordringt tot in de onderste lagen van het weefsel, verlicht zelfs ernstige onderliggende pijnen. 

Video JetPak Deep Relief:

JetPak RainShower:

Deze JetPak geeft u een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en tevens iets goeds te doen voor uw huid. 

Geen enkele andere spa kan u iets vergelijkbaars aanbieden, omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van de Villeroy & Boch spa. 

Video JetPak RainShower:

JetPak Spinal'ssage:

Deze JetPak geeft u een uiterst effectieve massage ter hoogte van de wervelkolom. Twee roterende en pulserende jets richten zich bovendien op het midden van de rug, wat zorgt voor een ultieme massage. 

Video JetPak Spinal'ssage:

Mogelijkheid tot testen van de JetPaks: 

Om uw aankoop te vergemakkelijken en uw de meest geschikte JetPaks te voorzien die het best passen bij uw wensen en behoeften. Biedt BK Concept u de mogelijkheid tot het testen van alle JetPaks. 
Maak een afspraak in onze showroom in Geel en probeer ze allemaal in onze voorziene testruimte!


Premium Line A8

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x