Premium Line A8

Premium Line: A8

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/8 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 344 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2388 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2049 liter
 • Inhoud max.: 2563 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J11 Gyro'ssage – J03 DeepRelief – J06 Nekmasseur - J16 Cascadia – J10 Spinal'ssage – J13 RainShower

Premium Line A8:

Deze top spa uit de Premium Line heeft alles in huis om u te verwennen met een heerlijke massagebeleving. 
Deze spa telt maar liefst acht comfortabele zitplaatsen waarvan de rugzitting rijkelijk is voorzien van heerlijke massagejets. 
Deze spa is niet alleen functioneel, maar dit exemplaar uit de Premium Line heeft ook een nauwkeurig ontwerp. 
Deze spa is voorzien van zes verschillende JetPaks, waardoor hij een ruime keuze aan massage-ervaringen kan bieden die iedereen in de smaak valt. 
Ook is deze spa voorzien van individuele voetenjets die zorgen voor een aangename massage, effectief op welke plek u zit in deze spa.


Premiumlijn A8

Premiumlijn A8

Premiumlijn A8

Premium Line A8 JetPaks:

Deze spa uit de Premium Line is voorzien van zes JetPaks. 
U kunt dus altijd genieten van de deur uw gedeeltelijke zit- of ligplaats van de deur uw gekozen lievelingsmassage.
Toch liever een ander JetPak in uw spa? Geen enkel probleem! Aan een gelijke prijs kan u de deur van uw succesvolle JetPak kiezen. Op deze manier heeft u altijd een spa op maat van uw wensen en behoeften.

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak heeft vijf roterende enkelvoudige pulserende jets die zacht de complete tapijtmasseren. Dit is dan ook een zeer aangename ritmische en rustgevende massage.

JetPak Gyro'ssage


Video JetPak Gyro'ssage:

JetPak Nekmasseuse:

Dit JetPak zorgt voor een unieke massage met bewegende nek- en schouderjets. Hij geeft een krachtige massage die diep doordringt in het spierweefsel. Op deze manier neemt hij afstand en geeft hij tevens uw energieboost.

Video JetPak Nekmasseuse: 

JetPak Cascadia: 

Dit JetPak is een waterval met massage-effect. Dit JetPak voelt als een zachte vierpuntsmassage die uw nek en schouders overgiet met een weldadige waterstraal.

Video JetPaks Villeroy & Boch:


JetPak Deep Relief:

Dit JetPak geeft u een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die doordringt tot in de onderliggende lagen van het weefsel, verlicht zelfs onderliggende onderliggende pijnen. 

Video JetPak Deep Relief:

JetPak RainShower:

Deze JetPak geeft u een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en tevens iets goeds te doen voor uw huid. 

Geen enkele andere spa kan iets effectiefs aanbieden, omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van de Villeroy & Boch spa.

Video JetPak RainShower:

JetPak Spinal-Health:

Deze JetPak geeft u een uiterst effectieve massage ter hoogte van de wervelkolom. Twee roterende en pulserende jets richten zich horizontaal op het midden van de rug, wat zorgt voor een ultieme massage. 

Video JetPak Spinal-Health:

Mogelijkheid tot testen van de JetPaks: 

Om uw aankoop te realiseren en uw de meest succesvolle JetPaks te voorzien die het beste passen bij uw wensen en behoeften. Kom onze JetPaks proberen in onze testruimte in onze showroom in Geel. 
Maak een afspraak in onze showroom in Geel en probeer ze allemaal in onze voorziene testruimte!


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x