Premium Line A8D

Premium Line A8D

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 2/3 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 5 stuks
 • Gewicht (droog): 346 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2284 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1938 liter
 • Inhoud max.: 2450 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Parel/Titanium
 • Buitenpaneel: Boomgaard/Hout
 • Omslag: chocolade/asgrijs
 • Jets: J11 Gyro'ssage – J01 Oscillator – J06 Nekmasseur – J16 Cascadia – J13 RainShower

Premium Line A8D

De Premium Line verdient zijn succesvolle naam grotendeels aan een groot aantal exclusieve extra's van zowel visuele als technische aard. 
Dit met als uitblinker de verlichte waterval en de binnen- en buitenverlichting.
De Premium Line A8D whirlpool heeft twee ligplaatsen en drie zitplaatsen.
Ervaar deze whirlpools van Villeroy & Boch in hun nieuwste visuele en technisch ontwerp. Comfort, luxe en technische innovatie komen hier samen om u, uw familie en vrienden bij elke gelegenheid te verrassen? Dit voor een wellness-oase vol ontspanning en vermaak.
 

Premiumlijn A8DPremiumlijn A8D

Premiumlijn A8D

JetPaks

Terwijl de concullega's nog steeds met veel lange buizen werken, is Villeroy & Boch toch een stap verder gegaan met de nieuwste generatie van de JetPak-technologie. Bij de JetPaks van Villeroy & Boch zijn er helemaal geen leidingen meer nodig achter de JetPaks. Dit is toch wel één op de markt unieke innovatie. 
Deze whirlpool uit de Premium Line wordt standaard geleverd met volgende JetPaks:

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak heeft vijf roterende, pulserende Jets die zacht de complete rug masseren. Deze JetPak geeft een aangename ritmische en rustgevende massage.

JetPak Gyro'ssage

Video JetPak Gyro'ssage.

JetPak Rainshower:

Deze JetPak geeft een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen enkele andere spa kan iets effectiefs aanbieden, omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van een Villeroy & Boch whirlpool.

JetPak Rainhower

Video JetPak Rainshower:

JetPak-Oscillator:

Dit is één van de meest populaire JetPaks, de Oscillator. Deze JetPak kan worden gezien als uw persoonlijke masseur. U zult opmerkelijk genieten van deze royale kneedmassage, alle belangrijke delen van uw rug gaan zo ontspannen. 

JetPak-oscillator

Video JetPak-Oscillator:

JetPak Nekmasseuse.

Deze JetPak geeft u een unieke massage met zijn modulaire nek- en schouderjets. Deze krachtige massage trekt diep in het spierweefsel. 
De JetPak neemt alle spanningen weg en geeft u een energieboost.

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseuse. 

JetPak Cascadia:

Deze JetPak is een waterval met massage-effect, deze als zachte vierpuntsmassage ontworpen jet-combinatie overgiet uw nek en schouders met een weldadige waterstraal. 

JetPak Cascadia

Video JetPaks:


Mogelijkheid tot testen in ons filiaal in Geel! 

De spa's van Villeroy & Boch bieden een reusachtige diversiteit van verschillende jets voor heel speciale massagewensen. Geen enkele andere buitenspa biedt zoveel keuzemogelijkheden. 

Elke JetPak is dan ook naar eigen voorkeur regelbaar. Zelfs als je meerdere personen in één spa zit, kan iedereen genieten van zijn eigen massage-ervaring en kan dit ook individueel regelen. 

Graag al onze JetPaks eens getest om te zien welke het beste bij u is? 

Geen enkel probleem! Maak een afspraak in onze showroom in Geel en onze wellnessspecialisten helpen u graag op weg. 

Er is ook altijd een mogelijkheid om uw JetPaks verder uit te breiden. 

Premium Line A8D

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x