Premium Line A8L

Premium Line A8L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 353 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2388 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2044 liter
 • Inhoud max.: 2503 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J11 Gyro'ssage – J01 Oscillator – J06 Nekmasseur - J16 Cascadia – J13 RainShower – J12 Spinale gezondheid

Premium Line A8L 6 personen:

Deze  A8L uit de Premium Line is een ruime 6-persoons spa met een groot aantal zitmogelijkheden. Kenmerkend voor dit model zijn een gebogen ligbank met voeten- en beenjets en bijzonder comfortabele hoekzittingen. Bovendien kunt u verschillende JetPaks gebruiken. 
Bovendien is deze spa 97cm diep en uiterst geschikt voor personen van meer dan 2m lengte.
U kunt uw favoriete zitplaats uitkiezen en uw familie en vrienden uitnodigen voor gezamelijk plezier in uw spa. 

A8L

A8L

A8L

A8L

JetPaks A8L Premium Line

Elke JetPak is speciaal ontworpen zodat u kunt genieten van een unieke massagebeleving. De 16 verschillende JetPaks kunnen eenvoudig worden verwisseld via een kliksysteem. Zo kunt u altijd op de deur uw gedeeltelijke zit- of ligplaats genieten van uw lievelingsmassage. Ook kunt u op deze manier altijd uw spa vernieuwen zonder grote investeringen te moeten doen. 
Ook zijn er met de nieuwe generatie JetPaks geen leidingen achter de JetPaks meer nodig. Geen enkel merk doet dit na. Het voordeel hiervan is dat u een optimale energie-efficiëntie scoort, want er is geen warmteverlies door een minimum aan leidingen. 

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak biedt een ritmisch knedende massage voor het de hele rug. Dit door middel van vijf roterende, eenvoudig pulserende jets die u laten wegzweven in een rustige, meditatieve toestand. 
Dit geeft een enorm zacht en rustgevend gevoel, heerlijk toch?

JetPak Gyro'ssage

Video JetPak Gyro's verhaal:


JetPak RainShower: 

Deze JetPak geeft een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. 
Geen andere spa op deze wereld kan u iets gelijkaardigs aanbieden omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de Villeroy & Boch buitenspa's. 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:


JetPak Nekmasseur:

Deze JetPak biedt een unieke massage die ervoor zorgt dat spanningen wegvallen en dat u weer nieuwe energie geeft. De krachtige nek- en schouderjets zorgen voor een krachtige massage die diep in het weefsel binnendringt en daar spieren losmaken. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseur:

JetPak Cascadia:

Deze JetPak is speciaal ontworpen voor de modellen A8, A8L en A8D. Hij biedt u een zachte vierpuntsmassage door uw nek en schouders met een zachte waterstraal te overgieten. 
Stel jezelf voor met een rustgevende tropische waterval in je eigen achtertuin? Dit is het gevoel dat deze JetPak u te bieden heeft. Heerlijk toch?

JetPak Cascadia

Video JetPak Cascadia:

Nog niet beschikbaar.

JetPak-Oscillator:

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks. De Oscillator kan worden getypt als uw persoonlijke masseur. U gaat zonder twijfel genieten van de koninklijke massage die alle belangrijke delen van uw rug ontspant. 

JetPak-oscillator

Video JetPak-Oscillator

JetPak Spinal Health. 

De JetPak van Spinal Health is een krachtige therapie voor de rugspieren. Hij masseert flexibele spieren ter hoogte van de wervelkolom en zorgt voor ontspanning met dieptewerking. 

JetPak-ruggengraatgezondheid

Video JetPak Spinal Health.Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x