Premium Line A8L

Premium Line A8L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 353 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2388 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2044 liter
 • Inhoud max.: 2503 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J11 Gyro'ssage – J01 Oscillator – J06 Nekmasseur - J16 Cascadia – J13 RainShower – J12 Spinale gezondheid

Premium Line A8L 6 personen:

Deze  A8L uit de Premium Line is een ruime 6-persoons spa met een groot aantal zitmogelijkheden. Kenmerkend voor dit model zijn een gebogen ligbank met voeten- en beenjets en bijzonder comfortabele hoekzittingen. Bovendien kunt u verschillende JetPaks gebruiken. 
Bovendien is deze spa 97cm diep en uiterst geschikt voor personen van meer dan 2m lengte.
U kunt uw favoriete zitplaats uitkiezen en uw familie en vrienden uitnodigen voor gezamelijk plezier in uw spa. 

A8L

A8L

A8L

A8L

JetPaks A8L Premium Line

Elke JetPak is speciaal ontworpen zodat u kunt genieten van een unieke massagebeleving. De 16 verschillende JetPaks kunnen eenvoudig worden verwisseld via een kliksysteem. Zo kunt u altijd op de deur uw gedeeltelijke zit- of ligplaats genieten van uw lievelingsmassage. Ook kunt u op deze manier altijd uw spa vernieuwen zonder grote investeringen te moeten doen. 
Ook zijn er met de nieuwe generatie JetPaks geen leidingen achter de JetPaks meer nodig. Geen enkel merk doet dit na. Het voordeel hiervan is dat u een optimale energie-efficiëntie scoort, want er is geen warmteverlies door een minimum aan leidingen. 

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak biedt een ritmisch knedende massage voor het de hele rug. Dit door middel van vijf roterende, eenvoudig pulserende jets die u laten wegzweven in een rustige, meditatieve toestand. 
Dit geeft een enorm zacht en rustgevend gevoel, heerlijk toch?

JetPak Gyro'ssage

Video JetPak Gyro's verhaal:


JetPak RainShower: 

Deze JetPak geeft een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. 
Geen andere spa op deze wereld kan u iets gelijkaardigs aanbieden omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de Villeroy & Boch buitenspa's. 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:


JetPak Nekmasseur:

Deze JetPak biedt een unieke massage die ervoor zorgt dat spanningen wegvallen en dat u weer nieuwe energie geeft. De krachtige nek- en schouderjets zorgen voor een krachtige massage die diep in het weefsel binnendringt en daar spieren losmaken. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak Nekmasseur:

JetPak Cascadia:

Deze JetPak is speciaal ontworpen voor de modellen A8, A8L en A8D. Hij biedt u een zachte vierpuntsmassage door uw nek en schouders met een zachte waterstraal te overgieten. 
Stel jezelf voor met een rustgevende tropische waterval in je eigen achtertuin? Dit is het gevoel dat deze JetPak u te bieden heeft. Heerlijk toch?

JetPak Cascadia

Video JetPak Cascadia:

Nog niet beschikbaar.

JetPak-Oscillator:

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks. De Oscillator kan worden getypt als uw persoonlijke masseur. U gaat zonder twijfel genieten van de koninklijke massage die alle belangrijke delen van uw rug ontspant. 

JetPak-oscillator

Video JetPak-Oscillator

JetPak Spinal Health. 

De JetPak van Spinal Health is een krachtige therapie voor de rugspieren. Hij masseert flexibele spieren ter hoogte van de wervelkolom en zorgt voor ontspanning met dieptewerking. 

JetPak-ruggengraatgezondheid

Video JetPak Spinal Health.Premium Line A8L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x