phone 089 70 00 04

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Premium Line A8L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 6 stuks
 • Gewicht (droog): 353 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2388 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2044 liter
 • Inhoud max.: 2503 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J11 Gyro’ssage – J01 Oscillator – J06 Neck Masseuse - J16 Cascadia – J13 RainShower – J12 Spinal Health

Premium Line A8L 6 personen:

Deze A8L uit de Premium Line is een ruime 6-persoons spa met een groot aantal zitmogelijkheden. Kenmerkend voor dit model zijn een gebogen ligbank met voeten- en beenjets en bijzonder comfortabele hoekzittingen. Bovendien kan u gebruik maken van zes verschillende JetPaks. Deze A8L met individuele massagemogelijkheden en voldoende ruimte is ideaal voor iedereen die prijs stelt op een ruime keuze. 
Bovendien is deze spa 97cm diep en uitermate geschikt voor personen van meer dan 2m lengte.
U kan uw favoriete zitplaats uitkiezen en uw familie en vrienden uitnodigen voor gezamelijk plezier in uw spa. 

A8L

A8L

A8L

A8L

JetPaks A8L Premium Line 

Elke JetPak is speciaal ontworpen dat u kan genieten van een unieke massagebeleving. De 16 verschillende JetPaks kunnen eenvoudig verwisseld worden via een kliksysteem. Zo kan u altijd op de door uw gewenste zit- of ligplaats genieten van uw lievelingsmassage. Ook kan u op deze manier altijd uw spa vernieuwen zonder grote investeringen te moeten doen. 
Ook zijn er met de nieuwe generatie JetPaks geen leidingen achter de JetPaks meer nodig. Geen enkele concurrent doet dit na. Het voordeel hiervan is dat u hiermee een optimale energie-efficiëntie scoort, want er onstaat geen warmteverlies door vrij liggende buizen.

JetPak Gyro'ssage:

Deze JetPak biedt een ritmisch knedende massage voor de hele rug. Dit door middel van vijf roterende, enkelvoudig pulserende jets die u laten wegzweven in een rustige, meditatieve toestand. 
Dit geeft een enorm zacht en rustgevend gevoel, heerlijk toch?

JetPak Gyro'ssage

Video JetPak Gyro'ssage:


JetPak RainShower: 

Deze JetPak geeft een weldadige en zachte massage om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. 
Geen andere spa op deze wereld kan u iets vergelijkbaars aanbieden omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de Villeroy & Boch buitenspa's. 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:


JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak biedt een unieke massage die ervoor zorgt dat spanningen wegvallen en die u weer nieuwe energie geeft. De talrijke nek- en schouderjets zorgen voor een krachtige massage die diep in het weefsel binnendringt en daar verkrampte spieren losmaakt. 

JetPak Neck Masseuse

Video JetPak Neck Masseuse:

JetPak Cascadia:

Deze JetPak is speciaal ontworpen voor de modellen A8, A8L en A8D. Hij biedt u een zachte vierpuntsmassage door uw nek en schouders met een zachte waterstraal te overgieten. 
Stel uzelf even voor met een rustgevende tropische waterval in uw eigen achtertuin? Dit is het gevoel dat deze JetPak u te bieden heeft. Heerlijk toch?

JetPak Cascadia

Video JetPak Cascadia:

Nog niet beschikbaar.

JetPak Oscillator:

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks. De Oscillator kan worden getypeerd als uw persoonlijke masseur. U gaat zonder twijfel genieten van de royale kneedmassage die alle belangrijke delen van uw rug ontspant. 

JetPak Oscillator

Video JetPak Oscillator

JetPak Spinal Health:

De JetPak van Spinal Health is een krachtige therapie voor de rugspieren. Hij masseert stijve spieren ter hoogte van de wervelkolom en zorgt voor ontspanning met dieptewerking. 

JetPak Spinal Health

Video JetPak Spinal Health:{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x