X-series X5L

X-Series X5L

 • Afmetingen:173 x 213 x 79 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen:1/2 plaatsen
 • Comfort nekkussen:3 stuks
 • Gewicht (droog):206 kg
 • Gewicht (max. gevuld):1096 kg
 • Inhoud tot vullijn:890 liter
 • Inhoud max.:1212 liter
 • Pompcapaciteit:1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal:Platinum
 • Buitenpaneel:Stone Grey
 • Cover:Ash Grey
 • Jets:Brushed Stainless Steel

X-Series X5L: 

Zonder enige meerprijzen biedt de X5L uit de X-Series van Villeroy & Boch voor perfectie en hoge standaarden die alleen de top of the line te bieden heeft! 
De talloze veelzijdige jets in de X5L uit de X-Series bieden optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie.Ook op andere gebieden biedt de lijn van de X-Series de maximale prestaties: dit van het design tot de afwerking alsook van het bedieningscomfort tot de energie-efficiëntie.

Villeroy & Boch X5L

Buitenspa voor drie personen: 

Een buitenspa voor drie personen is ideaal voor kleinere tuinen en terrassen. 
Maar ook, waarom een spa verwarmen voor vijf personen als er toch maar gebruik van wordt gemaakt door twee of drie personen? 
Inderdaad, ook al zijn de spa's van Villeroy & Boch waarschijnlijk de zuinigste spa's ter wereld door onder andere de volledige schuimisolatie zie ervoor zorgt dat er geen enkele energie verloren gaat, toch is het in deze tijd beter om ook te kijken naar de energie-efficiëntie. 
Ook gaat Villeroy & Boch steeds op zoek naar nieuwe intelligente aansluitingen om de markt steeds een stapje voor te blijven. Wist u dat bij Villeroy & Boch dankzij de JetPak technologie de spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten. 
Naast de spa moet ook het water schoon blijven. Niet alleen belangrijk voor een complete ontspanning, maar ook omwille van hygiënische en gezondheidsredenen. We raden u dan ook aan om het water minimum drie tot vijf keer per jaar te vervangen. 
Deze Villeroy & Boch X5L buitenspa is de perfecte oplossing indien u op zoek bent voor een compacte, energiezuinige spa voor twee of drie personen.

Tips voor het kopen van een spa:

Investeren in een hoogwaardige buitenspa is om vele redenen de moeite waard. Om deze keuze te vergemakkelijken willen we u onderstaande tips meegeven die u helpen de juiste beslissing te maken. 
Heeft u toch nog vragen, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Kwaliteit:

Dat u kwaliteit koopt met een spa van Villeroy & Boch is een feit! 
Bekijk zeker eens dit filmpje van hun gemoderniseerd distributiecentrum. Niet alleen investeren ze in de materialen voor hun producten, ook investeren ze in een duurzame en toekomstgerichte infrastructuur. Dit levert ook voor u heel veel voordelen op! Dit zoals een hoge en volledige productbeschikbaarheid, hetgeen een snelle leverbaarheid bevordert, ook bij nieuwe producten. 
Weet en zie wat u koopt, zodat u zeker bent alle kwaliteit en service!


Spa's testen in onze showroom in Geel:

Als u een buitenspa wil kopen heeft u toch al wat informatie kunnen sprokkelen op onze pagina's. 
Maar dit is niet voldoende om uw aankoop perfect te maken zodat deze zeker afgestemd is op uw wensen en behoeften. 
Daarom raden we u zeker aan om eens een afspraak te maken in onze testruimte in onze showroom in Geel. Zo kan u zelf voelen en beleven welke spa het best bij uw past. 
U kan hiervoor telefonisch bij ons terecht op het nummer 089/70 00 04 of via het onderstaand contactformulier; Als u dit invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in onze showroom in de BIllemontstraat in Geel.


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x