X-series X5L

X-Series X5L

 • Afmetingen:173 x 213 x 79 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen:1/2 plaatsen
 • Comfort nekkussen:3 stuks
 • Gewicht (droog):206 kg
 • Gewicht (max. gevuld):1096 kg
 • Inhoud tot vullijn:890 liter
 • Inhoud max.:1212 liter
 • Pompcapaciteit:1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal:Platinum
 • Buitenpaneel:Stone Grey
 • Cover:Ash Grey
 • Jets:Brushed Stainless Steel

X-Series X5L: 

Zonder enige meerprijzen biedt de X5L uit de X-Series van Villeroy & Boch voor perfectie en hoge standaarden die alleen de top of the line te bieden heeft! 
De talloze veelzijdige jets in de X5L uit de X-Series bieden optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie.Ook op andere gebieden biedt de lijn van de X-Series de maximale prestaties: dit van het design tot de afwerking alsook van het bedieningscomfort tot de energie-efficiëntie.

Villeroy & Boch X5L

Buitenspa voor drie personen: 

Een buitenspa voor drie personen is ideaal voor kleinere tuinen en terrassen. 
Maar ook, waarom een spa verwarmen voor vijf personen als er toch maar gebruik van wordt gemaakt door twee of drie personen? 
Inderdaad, ook al zijn de spa's van Villeroy & Boch waarschijnlijk de zuinigste spa's ter wereld door onder andere de volledige schuimisolatie zie ervoor zorgt dat er geen enkele energie verloren gaat, toch is het in deze tijd beter om ook te kijken naar de energie-efficiëntie. 
Ook gaat Villeroy & Boch steeds op zoek naar nieuwe intelligente aansluitingen om de markt steeds een stapje voor te blijven. Wist u dat bij Villeroy & Boch dankzij de JetPak technologie de spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten. 
Naast de spa moet ook het water schoon blijven. Niet alleen belangrijk voor een complete ontspanning, maar ook omwille van hygiënische en gezondheidsredenen. We raden u dan ook aan om het water minimum drie tot vijf keer per jaar te vervangen. 
Deze Villeroy & Boch X5L buitenspa is de perfecte oplossing indien u op zoek bent voor een compacte, energiezuinige spa voor twee of drie personen.

Tips voor het kopen van een spa:

Investeren in een hoogwaardige buitenspa is om vele redenen de moeite waard. Om deze keuze te vergemakkelijken willen we u onderstaande tips meegeven die u helpen de juiste beslissing te maken. 
Heeft u toch nog vragen, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Kwaliteit:

Dat u kwaliteit koopt met een spa van Villeroy & Boch is een feit! 
Bekijk zeker eens dit filmpje van hun gemoderniseerd distributiecentrum. Niet alleen investeren ze in de materialen voor hun producten, ook investeren ze in een duurzame en toekomstgerichte infrastructuur. Dit levert ook voor u heel veel voordelen op! Dit zoals een hoge en volledige productbeschikbaarheid, hetgeen een snelle leverbaarheid bevordert, ook bij nieuwe producten. 
Weet en zie wat u koopt, zodat u zeker bent alle kwaliteit en service!


Spa's testen in onze showroom in Geel:

Als u een buitenspa wil kopen heeft u toch al wat informatie kunnen sprokkelen op onze pagina's. 
Maar dit is niet voldoende om uw aankoop perfect te maken zodat deze zeker afgestemd is op uw wensen en behoeften. 
Daarom raden we u zeker aan om eens een afspraak te maken in onze testruimte in onze showroom in Geel. Zo kan u zelf voelen en beleven welke spa het best bij uw past. 
U kan hiervoor telefonisch bij ons terecht op het nummer 089/70 00 04 of via het onderstaand contactformulier; Als u dit invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in onze showroom in de BIllemontstraat in Geel.


X-series X5L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x