X-series X6R

X-Series X6R

 • Afmetingen: 201 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/5 plaatsen
 • Gewicht (droog): 228 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1330 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1102 liter
 • Inhoud max.: 1300 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal: Platinum
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: Brushed Stainless Steel

Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch? 

Een ontspannen bad in een bruisende spa uit de X-series is een ware weldaad voor uw geest. Heel aangenaam omgeven door de warmte van het water kan u optimaal genieten en even ontsnappen uit de dagelijkse routine. 
Want een spa uit de X-series is niet alleen goed voor uw geest. Spa's, klinieken, kuuroorden , revalidatie-instellingen kennen de genezende eigenschappen van de watermassage en gebruiken deze al lange tijd met groot succes in de vorm van hydrotherapie. 
Door de combinatie van de aangename hydromassage en de warmte heeft de spa een bewezen positief effect op uw gezondheid en uw lichamelijke welzijn.
Wervelkolom, gewrichten en gewrichtsbanden worden merkbaar ontlast door het zachte drijvende effect. De spieren worden beter doorbloed door de waterdruk en de gerichte massagewerking. 
Lichamelijke klachten zoals verharding, pijnlijke spanningen en zelfs reumatische klachten gaan duidelijk verminderen. 
Ook stimuleert de massage ook de stofwisseling, dit terwijl het bindweefsel en de huid elastisch blijven.
Voor meer informatie over onze wellnessproducten kan u op afspraak terecht in onze showroom in Geel.

Geïsoleerde spa met het laagste energieverbruik in zijn klasse:

Dit is waarom wij kiezen voor een spa van Villeroy & Boch... 
Dit is waarom u ook best kiest voor een spa van Villeroy & Boch... 
 

X-series X6R

De spa's uit de X-series van Villeroy & Boch bieden perfectie voor een introductieprijs en hoge standaarden zonder concessies: de spa's van Villeroy & Boch staan dan ook voor comfort, design en innovatie. Reeds in de instapklasse bieden ze standaarden en extra's die andere merken alleen de top of the line te bieden heeft. 
De X-series biedt met zijn talloze veelzijdige jets de optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie. Ook op andere gebieden garandeert deze lijn zijn maximale prestaties. Dit vanaf het design tot aan de afwerken en het bedieningscomfort. Ook qua energie-efficiëntie behoort deze reeks tot de toppers uit het vak! 
Een van de pluspunten van de spabaden van de X-series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal RVS jets met uiteenlopende rangschikking en functionaliteit. Ook andere voordelen, zoals de verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en uitrustingsdetails die ertoe bijdragen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt gereinigd, van de ozonnator via grote filters tot en met slimme techniek. 
Wil u tevens van muziek genieten? Dan is er de mogelijkheid om optioneel een audiosysteem met Bleutooth te laten integreren.  Deze kan u bedienen met uw smartphone en kan u ook waterbestendig opbergen in de speciaal daarvoor bestemde box. De prachtig geïntegreerde luidsprekers in de vormgeving van de spa zorgen voor relaxte en sfeervolle uurtjes.


X6R

Waarom kiezen voor een ronde jacuzzi? 

De klanten die kiezen voor onze ronde spa's zijn klanten die de spa aanschaffen puur voor gezelligheid. in deze spa is geen ligplaats voorzien, iedereen ziet mekaar en er kan gezellig gepraat worden. 

Prijs berekenen jacuzzi

Moeilijke keuze?

Geen enkel probleem. U kan zowel de ronde als de vierkante spa's testen in onze showroom in Geel. Op deze manier maken we het u gemakkelijker om de juiste keuze te maken. 

Graag een afspraak in onze showroom in Geel? 

Had u graag een afspraak in onze showroom in Geel om op deze manier eens kennis te maken met onze spa's? Of had u graag onze spa's eens getest? 

Allemaal geen probleem. U kan ons altijd telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 


X-series X6R

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x