X-series X6R

X-Series X6R

 • Afmetingen: 201 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 0/5 plaatsen
 • Gewicht (droog): 228 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1330 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1102 liter
 • Inhoud max.: 1300 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal: Platinum
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: Brushed Stainless Steel

Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch? 

Een ontspannen bad in een bruisende spa uit de X-series is een ware weldaad voor uw geest. Heel aangenaam omgeven door de warmte van het water kan u optimaal genieten en even ontsnappen uit de dagelijkse routine. 
Want een spa uit de X-series is niet alleen goed voor uw geest. Spa's, klinieken, kuuroorden , revalidatie-instellingen kennen de genezende eigenschappen van de watermassage en gebruiken deze al lange tijd met groot succes in de vorm van hydrotherapie. 
Door de combinatie van de aangename hydromassage en de warmte heeft de spa een bewezen positief effect op uw gezondheid en uw lichamelijke welzijn.
Wervelkolom, gewrichten en gewrichtsbanden worden merkbaar ontlast door het zachte drijvende effect. De spieren worden beter doorbloed door de waterdruk en de gerichte massagewerking. 
Lichamelijke klachten zoals verharding, pijnlijke spanningen en zelfs reumatische klachten gaan duidelijk verminderen. 
Ook stimuleert de massage ook de stofwisseling, dit terwijl het bindweefsel en de huid elastisch blijven.
Voor meer informatie over onze wellnessproducten kan u op afspraak terecht in onze showroom in Geel.

Geïsoleerde spa met het laagste energieverbruik in zijn klasse:

Dit is waarom wij kiezen voor een spa van Villeroy & Boch... 
Dit is waarom u ook best kiest voor een spa van Villeroy & Boch... 
 

X-series X6R

De spa's uit de X-series van Villeroy & Boch bieden perfectie voor een introductieprijs en hoge standaarden zonder concessies: de spa's van Villeroy & Boch staan dan ook voor comfort, design en innovatie. Reeds in de instapklasse bieden ze standaarden en extra's die andere merken alleen de top of the line te bieden heeft. 
De X-series biedt met zijn talloze veelzijdige jets de optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie. Ook op andere gebieden garandeert deze lijn zijn maximale prestaties. Dit vanaf het design tot aan de afwerken en het bedieningscomfort. Ook qua energie-efficiëntie behoort deze reeks tot de toppers uit het vak! 
Een van de pluspunten van de spabaden van de X-series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal RVS jets met uiteenlopende rangschikking en functionaliteit. Ook andere voordelen, zoals de verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en uitrustingsdetails die ertoe bijdragen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt gereinigd, van de ozonnator via grote filters tot en met slimme techniek. 
Wil u tevens van muziek genieten? Dan is er de mogelijkheid om optioneel een audiosysteem met Bleutooth te laten integreren.  Deze kan u bedienen met uw smartphone en kan u ook waterbestendig opbergen in de speciaal daarvoor bestemde box. De prachtig geïntegreerde luidsprekers in de vormgeving van de spa zorgen voor relaxte en sfeervolle uurtjes.


X6R

Waarom kiezen voor een ronde jacuzzi? 

De klanten die kiezen voor onze ronde spa's zijn klanten die de spa aanschaffen puur voor gezelligheid. in deze spa is geen ligplaats voorzien, iedereen ziet mekaar en er kan gezellig gepraat worden. 

Prijs berekenen jacuzzi

Moeilijke keuze?

Geen enkel probleem. U kan zowel de ronde als de vierkante spa's testen in onze showroom in Geel. Op deze manier maken we het u gemakkelijker om de juiste keuze te maken. 

Graag een afspraak in onze showroom in Geel? 

Had u graag een afspraak in onze showroom in Geel om op deze manier eens kennis te maken met onze spa's? Of had u graag onze spa's eens getest? 

Allemaal geen probleem. U kan ons altijd telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x