X-series X7L

X-Series X7L:

 • Afmetingen: 224 x 224 x 91 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 308 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1781 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1473 liter
 • Inhoud max.: 1926 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Platinum
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: Brushed Stainless Steel

X-Series X7L:

Spa's van Villeroy & Boch zijn niet alleen een weldaad voor uw lichaam, ze passen zich ook héél flexibel aan aan uw individuele wellnessbehoeften. U kan deze jacuzzi zowel binnen als buiten plaatsen, delen met uw vrienden en/of familie en u heeft een grote keuze aan modellen, kleuren en functies die u geheel naar eigen wens kan samenstellen. Ze bieden altijd maximaal comfort!
De beste referenties van onze spa's van Villeroy é Boch zijn onze tevreden klanten! 
Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Geel!

Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch?

Groene spa:

Onze spa's van Villeroy & Boch zijn 100% houtvrij en dus onderhoudsvrij. Tevens de sokkel van de spa bestaat uit een weersbestendige ABS-kunststof ontmanteling, het frame is geproduceerd uit Z-profielen van spuitgietmateriaal en de ombouw is van onderhoudsvrij kunsthout. Alle spa's van Villeroy & Boch zijn gemaakt van 25% gerecycled plastic. 
De gesloten constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen, deze duurzame en robuuste constructie voorkomt hiervoor dat vocht en ongedierte binnendringen. De ondercontructie en de robuuste kunststofdragers en de hoogwaardige UV-bestendige buitenbekleding zijn een geslaagde combinatie die een bovengemiddeld draagvermogen en een lange levensduur garandeert. Ook zorgen deze voor vermindering van geluid en de trillingen. 
Door gebruik van minder leidingen en leidingen die vooral door het warme badwater lopen krijgt u meer power waardoor de prestaties van de jets toenemen. 
Daar 90% van de leidingen zich bevindt in de spa zelf wordt ook de kans op waterschade tot een minimum beperkt. 
Ook zijn de spa's voorzien van volledige schuimisolatie. Daar deze rondom geïsoleerd zijn kan de warmte niet naar buiten ontsnappen en beperkt u op deze manier het energieverbruik tot een minimum. 


X7L


Testruimte in onze showroom in Geel:

Om geen kat in een zak te kopen raden we u dan ook aan om onze spa's eens te komen proberen in onze testruimte in onze showroom in Geel. 
Op deze manier kan u ervaren of onze spa's voldoen aan uw wensen en behoeften.
U kan hiervoor telefonisch een afspraak maken 089/70 00 04 of het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x