X-series X8

X-Series X8

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 8 
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 344 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2184 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1840 liter
 • Inhoud max.: 2314 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Platinum
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: Brushed Stainless Steel

X-Series X8:

Hoge standaarden zonder concessies. 

De outdoor spa's van Villeroy & Boch staan voor comfort, design en innovatie? Deze jacuzzi's spreken in alle opzichten aan. Want al vanaf de X-series hebben ze standaard eigenschappen en extraatjes die normaal gesproken slechts voorbehouden zijn aan het topsegment. 

Wat is het verschil tussen een spa uit de X-Series? 

Wat is het verschil met een spa uit de X-Series in vergelijking met een andere spa? De spa's uit de X-Series hebben een beproefde traditionele technologie nog verder ontwikkeld. Zo hebben ze alles in huis wat de buitenspa's van Villeroy & Boch op andere whirlpools voor hebben.

Meerwaarde X-Series:

Een groot pluspunt bij de spabaden uit de X-Series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal RVS jets met uiteenlopende plaatsing en functionaliteit. 
Bovendien hebben de modellen uit de X-Series nog een paar leuke extraatjes: een verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en uitrustingsdetails die ertoe bijdragen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt gereinigd, van de ozonator via grote filters tot en met slimme techniek. 

Beste garantie voor een langere levensduur:

Net zoals alle andere Villeroy & Boch jacuzzi's hebben ook de X-Series een stabiele onderhoudsvrije draagconstructie en een hoogwaardige UV-resistente acrylschaal. De in alle details op elke afgestemde frame-constructie verbindt bijzondere stabiliteit met een bovengemiddelde levensduur. Korte buisleidingen voor hoge energie-efficiëntie, meer zekerheid tegen lekkage en optimale power.  Ook krijgt u een optimale geluidsvermindering met merkbare vibratiereductie. Langdurig glanzend voor betere hygiëne.

X-Series X8

X8 Villeroy Boch

X8 waterval

Warm water kan écht wonderen doen! 

Zeker geen fabeltje! Warm water kan écht wonderen doen! Geniet van uw eigen wellness in uw eigen spa. 
Denk positief, handel volgens dit principe en doe alles voor uw fysieke en mentale welzijn! Als uw gezondheid en behoefte aan ontspanning onder druk staan vanwege een té hectisch leven... den blijft er weinig tijd over om de juiste balans te bereiken! 

Laat een spa bij uw thuis installeren en ervaar de rust die het meebrengt, geniet ervan op elk moment van de dag samen met uw gezin. 

Een spabad creëert een gezonde balans tussen ontspanning en spanning door het lichaam op natuurlijke wijze te stimuleren. Op deze manier kunnen verstoringen van het autonome zenuwstelsel worden vermeden die de overhand nemen wanneer de stress van het hedendaagse leven teveel wordt. 

Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch?

 

Mogelijkheid tot testen in onze showroom in Geel:

Neem geen overhaaste beslissing wanneer u op zoek gaat naar een jacuzzi. 
In onze showroom in Geel heeft u de mogelijkheid om onze spa's te proberen in de voorziene testruimte. Op deze manier kan u testen en goedkeuren wat uw aankoopt. 
Iedere spa is anders en op deze manier kan u zelf voelen en beleven welke het best past bij uw wensen en behoeften.

U kan ons hiervoor telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


X-series X8

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x