X-series X8

X-Series X8

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 8 
 • Comfort nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 344 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2184 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1840 liter
 • Inhoud max.: 2314 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Platinum
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: Brushed Stainless Steel

X-Series X8:

Hoge standaarden zonder concessies. 

De outdoor spa's van Villeroy & Boch staan voor comfort, design en innovatie? Deze jacuzzi's spreken in alle opzichten aan. Want al vanaf de X-series hebben ze standaard eigenschappen en extraatjes die normaal gesproken slechts voorbehouden zijn aan het topsegment. 

Wat is het verschil tussen een spa uit de X-Series? 

Wat is het verschil met een spa uit de X-Series in vergelijking met een andere spa? De spa's uit de X-Series hebben een beproefde traditionele technologie nog verder ontwikkeld. Zo hebben ze alles in huis wat de buitenspa's van Villeroy & Boch op andere whirlpools voor hebben.

Meerwaarde X-Series:

Een groot pluspunt bij de spabaden uit de X-Series is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modellen met een groot aantal RVS jets met uiteenlopende plaatsing en functionaliteit. 
Bovendien hebben de modellen uit de X-Series nog een paar leuke extraatjes: een verlichte waterval, comfortabele hoofdsteunen en uitrustingsdetails die ertoe bijdragen dat het water op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt gereinigd, van de ozonator via grote filters tot en met slimme techniek. 

Beste garantie voor een langere levensduur:

Net zoals alle andere Villeroy & Boch jacuzzi's hebben ook de X-Series een stabiele onderhoudsvrije draagconstructie en een hoogwaardige UV-resistente acrylschaal. De in alle details op elke afgestemde frame-constructie verbindt bijzondere stabiliteit met een bovengemiddelde levensduur. Korte buisleidingen voor hoge energie-efficiëntie, meer zekerheid tegen lekkage en optimale power.  Ook krijgt u een optimale geluidsvermindering met merkbare vibratiereductie. Langdurig glanzend voor betere hygiëne.

X-Series X8

X8 Villeroy Boch

X8 waterval

Warm water kan écht wonderen doen! 

Zeker geen fabeltje! Warm water kan écht wonderen doen! Geniet van uw eigen wellness in uw eigen spa. 
Denk positief, handel volgens dit principe en doe alles voor uw fysieke en mentale welzijn! Als uw gezondheid en behoefte aan ontspanning onder druk staan vanwege een té hectisch leven... den blijft er weinig tijd over om de juiste balans te bereiken! 

Laat een spa bij uw thuis installeren en ervaar de rust die het meebrengt, geniet ervan op elk moment van de dag samen met uw gezin. 

Een spabad creëert een gezonde balans tussen ontspanning en spanning door het lichaam op natuurlijke wijze te stimuleren. Op deze manier kunnen verstoringen van het autonome zenuwstelsel worden vermeden die de overhand nemen wanneer de stress van het hedendaagse leven teveel wordt. 

Waarom kiezen voor een spa van Villeroy & Boch?

 

Mogelijkheid tot testen in onze showroom in Geel:

Neem geen overhaaste beslissing wanneer u op zoek gaat naar een jacuzzi. 
In onze showroom in Geel heeft u de mogelijkheid om onze spa's te proberen in de voorziene testruimte. Op deze manier kan u testen en goedkeuren wat uw aankoopt. 
Iedere spa is anders en op deze manier kan u zelf voelen en beleven welke het best past bij uw wensen en behoeften.

U kan ons hiervoor telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x