Badkamerrenovatie Limburg

Wil u uw badkamer renoveren in de buurt van Limburg? BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in badkamerrenovaties voor particulieren.

Badkamer renoveren in de buurt van Limburg?

BK Concept is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Vanaf het opmaken van de offerte tot het 3D design en de uitvoering kan u rekenen op één projectleider die alle werken tot in de puntjes opvolgt en de vooropgestelde planning naleeft.

Bekijk onze realisaties

Begeleiding van A tot Z bij iedere renovatie

Topkwaliteit en puur vakmanschap

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

badkamerrenovatie Limburg

Onze werkwijze

BK Concept hecht veel belang aan een transparante en duidelijke manier van werken. Ontdek hieronder onze manier van werken bij een badkamerrenovatie:

1 | Plaatsbezoek

Na uw offerteaanvraag nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact op voor een eerste kennismaking en het plannen van een plaatsbezoek in Limburg. Tijdens het plaatsbezoek bespreken we de wensen van uw badkamerrenovatie en meten we de ruimte op.

2 | Offerte badkamerrenovatie

Op basis van onze eerste kennismaking en het plaatsbezoek maken wij een offerte op voor uw badkamerrenovatie.

3 | 3D-design

Wij maken voor iedere badkamerrenovatie ook een 3D-design. Op die manier ervaart u meteen hoe uw badkamer er kan uitzien na de werken.

4 | Toonzaal

Tijdens een bezoek aan onze toonzaal bespreken we uw offerte tot in de puntjes en kiezen we de materialen en het badkamermeubilair van uw dromen.

5 | Planning

Van zodra de offerte goedgekeurd is, plannen we alle werken in onderling overleg. Onze projectleider volgt de werken van A tot Z op en zorgt ervoor dat alles volgens de vooropgestelde planning kan verlopen.

6 | Uitvoering

Voor de uitvoering van uw badkamerrenovatie beschikt BK Concept over gespecialiseerde vakmannen die uw nieuwe badkamer zorgvuldig plaatsen. U kan op ons rekenen voor alle sanitairwerken, gyproc- en pleisterwerken, chape- en tegelwerken, schilderwerken én de volledige plaatsing en installatie van uw nieuwe badkamer.

7 | Oplevering

Omdat we weten dat uw nieuwe badkamer essentieel is, houden we de verbouwingsduur zo kort mogelijk en komen we al onze afspraken na.

Badkamerrenovatie gepland in Limburg?

BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in badkamerrenovaties. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend plaatsbezoek!

Vrijblijvende offerte✆ 089 70 00 04

badkamerrenovatie Limburg

badkamerrenovatie Limburg

Badkamer renoveren prijs

De prijs van een nieuwe badkamer varieert naargelang de oppervlakte van de badkamer, de materialen die u wenst te gebruiken, het badkamermeubilair dat u kiest, etc. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie!

Badkamer renoveren prijsaanvraag

Interessante artikels

Wil u uw badkamer renoveren? Dan kan het interessant zijn om u eerst goed te informeren. Neem zeker ook eens een kijkje op onze blog of lees de onderstaande artikels:


Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden van onze mooie badkamerrenovatie. We werden uitstekend geholpen in elke stap van het proces. Vlotte communicatie en zeer vriendelijk personeel. Kortom: goede service en een echte aanrader.

Wendy uit Boorsem

Heel fijne samenwerking en de badkamerrenovatie werd goed opgevolgd. Zo werd er bijvoorbeeld één verkeerde wastafelkraan geleverd, maar dat werd onmiddellijk rechtgezet. Zéér tevreden van de geleverde service en het verkregen resultaat.

Joël en Katrien uit Tessenderlo

Ook voor onze tweede badkamer hebben we beroep gedaan op de goede service van BK Concept. Binnen de afgesproken periode hadden we opnieuw een prachtige badkamer. Uiterst vakkundig en proper afgewerkt. Top!

Eric uit Hasselt

Ontdek onze andere specialisaties

Totaalrenovaties

BK Concept is gespecialiseerd in de totaalrenovatie van uw woning, nieuwbouwproject en bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u gegarandeerd een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Jacuzzi's en spa's

U kan bij BK Concept terecht voor een ruim aanbod aan jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo. Voor pure ontspanning hoeft u voortaan geen kuuroord meer te bezoeken. Kom onze jacuzzi's testen in de showroom in Geel.

Over BK Concept

badkamerrenovatie Limburg

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw totaalrenovatie in de buurt van Limburg. 

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een totaalrenovatie of nieuwbouwproject. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerken, badkamers én wellness!

badkamerrenovatie Limburg

Badkamerrenovatie Limburg

Wil u uw badkamer renoveren in de buurt van Limburg? BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in badkamerrenovaties voor particulieren. Kom langs in één van onze showrooms!

BK Concept Bocholt

Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt

Openingsuren

Maandag: 08u30 - 16u00
Dinsdag: 08u30 - 16u00
Woensdag: 08u30 - 16u00
Donderdag: 08u30 - 16u00
Vrijdag: 08u30 - 16u00
Zaterdag: op afspraak
Zon- en feestdagen: gesloten

BK Concept Bree

Opitterstraat 9
3960 Bree

Openingsuren

Enkel op afspraak

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

Openingsuren

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zon- en feestdagen: gesloten

BK Concept Maaseik

Eikerstraat 57
3680 Maaseik

Openingsuren

Enkel op afspraak

Uw badkamer renoveren?
Zonder zorgen en met één aanspreekpunt.

Badkamerrenovatie gepland? Volg BK Concept ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x