Sanitair installateur Limburg

Bent u op zoek naar een sanitair installateur in de buurt van Limburg? BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring als sanitair plaatser. Ontvang een vrijblijvende offerte op maat of bel ons voor een bezoek aan onze toonzaal!

Op zoek naar een sanitair installateur in de buurt van Limburg?

BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in sanitair werken. Vanaf de offerte tot het plaatsen van uw sanitaire installatie kan u rekenen op één projectleider die alle werken tot in de puntjes opvolgt en de vooropgestelde planning naleeft.


Begeleiding van A tot Z bij sanitair werken

Topkwaliteit en puur vakmanschap

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

sanitair installateur Limburg


Onze werkwijze

Sanitair installateur BK Concept hecht veel belang aan een transparante en duidelijke manier van werken. Ontdek hieronder onze manier van werken bij het uitvoeren van sanitair werken:

1 | Plaatsbezoek

Na uw offerteaanvraag voor sanitair werken nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact op voor een eerste kennismaking en het plannen van een plaatsbezoek. Tijdens het plaatsbezoek bespreken we al uw wensen en meten we de ruimte op.

2 | Offerte sanitair werken

Op basis van onze eerste kennismaking en het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor uw project in de buurt van Limburg. 

3 | 3D-design

Wij maken voor iedere badkamer ook een 3D-design. Op die manier ervaart u meteen hoe uw sanitair er kan uitzien na de werken.

sanitair installateur Limburg

4 | Toonzaal

Tijdens een bezoek aan onze toonzaal bespreken we uw offerte tot in de puntjes en kiezen we de materialen en het meubilair van uw dromen.

Wij hebben toonzalen in Bocholt, Geel, Bree en Maaseik.

5 | Planning

Van zodra de offerte goedgekeurd is, plannen we alle sanitair werken in onderling overleg. Onze projectleider volgt de werken van A tot Z op en zorgt ervoor dat alles volgens de vooropgestelde planning kan verlopen.

6 | Uitvoering sanitair werken

Voor de uitvoering beschikt BK Concept over gespecialiseerde vakmannen die uw nieuw sanitair zorgvuldig plaatsen. U kan op ons rekenen voor alle sanitair werken, gyproc- en pleisterwerken, chape- en tegelwerken, schilderwerken én de volledige plaatsing en installatie van uw badkamer.

7 | Oplevering

Omdat we weten dat uw sanitair essentieel is, houden we de verbouwingsduur zo kort mogelijk en komen we al onze afspraken na.

sanitair installateur Limburg

sanitair installateur Limburg


Locaties en toonzalen

BK Concept heeft twee showrooms in Bocholt en Geel en twee pop-up stores in Bree en Maaseik. Wij ontvangen u met veel plezier indien u op zoek bent naar een sanitair plaatser.

BK Concept Bocholt

Kaulillerweg 68B
3950 Bocholt

BK Concept Bree

Opitterstraat 9
3960 Bree

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

BK Concept Maaseik

Eikerstraat 57
3680 Maaseik

Op zoek naar een sanitair installateur in Limburg? Kom langs in één van onze showrooms of contacteer ons via de onderstaande gegevens.

info@bkconcept.be✆ 089 70 00 04


Openingsuren

De showrooms in Geel, Bree en Maaseik zijn enkel open op afspraak. Bij BK Concept in Bocholt bent u welkom tijdens de onderstaande openingsuren.

BK Concept Bocholt

Maandag: 08u30 - 16u00
Dinsdag: 08u30 - 16u00
Woensdag: 08u30 - 16u00
Donderdag: 08u30 - 16u00
Vrijdag: 08u30 - 16u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

BK Concept Geel, Bree en Maaseik

De showrooms in Geel, Bree en Maaseik zijn enkel open op afspraak. Aarzel niet om contact op te nemen en uw afspraak vast te leggen.

sanitair installateur Limburg


Sanitair installateur prijs

De prijs van sanitair werken in Limburg varieert naargelang de oppervlakte van de badkamer, de materialen die u wenst te gebruiken, het badkamermeubilair dat u kiest, etc. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor uw sanitair!

Sanitair werken prijsaanvraag


Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden van onze mooie badkamerrenovatie. We werden uitstekend geholpen in elke stap van het proces. Vlotte communicatie en zeer vriendelijk personeel. Kortom: goede service en een echte aanrader.

Wendy uit Boorsem


Heel fijne samenwerking en de sanitair werken werden goed opgevolgd. Zo werd er bijvoorbeeld één verkeerde wastafelkraan geleverd, maar dat werd onmiddellijk rechtgezet. Zéér tevreden van de geleverde service en het verkregen resultaat.

Joël en Katrien uit Tessenderlo

Ook voor onze tweede badkamer hebben we beroep gedaan op de goede service van BK Concept. Binnen de afgesproken periode hadden we opnieuw een prachtige badkamer. Uiterst vakkundig en proper afgewerkt. Top sanitair installateur!

Eric uit Hasselt


Realisaties

sanitair installateur Limburg

sanitair installateur Limburg

sanitair installateur Limburg

sanitair installateur Limburg


Interessante artikels

Sanitair werken gepland in de buurt van Limburg? Dan kan het interessant zijn om u eerst goed te informeren. Neem zeker ook eens een kijkje op onze blog of lees de onderstaande artikels:


Over BK Concept

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw totaalrenovatie in de buurt van Limburg. 

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een totaalrenovatie of nieuwbouwproject. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerken, badkamers én wellness!

sanitair installateur Limburg

Sanitair installateur Limburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare sanitair installateur in de buurt van Limburg? Ontvang een vrijblijvende offerte op maat of bel ons voor een bezoek aan onze toonzaal.

info@bkconcept.be✆ 089 70 00 04

Op zoek naar een sanitair installateur? Volg BK Concept ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x