Comfort Line R8L

Comfort Line R8L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 
 • Plaatsen nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 353 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2690 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1984 liter
 • Inhoud max.: 2408 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J03 DeepRelief – J19 Wellness – J06 Nekmasseur – J13 RainShower

Comfort Line R8L:

Genieten van alle seizoenen, met het hele gezin in deze R8L uit de Comfort Line van Villeroy & Boch. 
Dit spabad van Villeroy & Boch staat het hele jaar voor u klaar waardoor u zorgeloos kunt genieten. 
Elk van deze modellen beschikt over de moderne JetPak-technologie en stelt dezelfde hoge eisen als de spa's uit de Premium Line. 
Studies tonen afwisselend aan dat regelmatig gebruik van de spa het stressniveau verminderd, de slaapverbetering en de pijn beperkt die gepaard gaat met artritis en diagnose medische aandoeningen.

Comfortlijn R8L

Comfortlijn R8L

Comfort Line R8L JetPaks:

Terwijl de concullega's nog steeds met lange buizen werken, is Villeroy & Boch nog een stapje verder gegaan met de nieuwste generatie van de JetPak-technologie er zijn nu helemaal geen leidingen achter de JetPaks nodig. Een op de markt unieke innovatie! 
Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwisseld via een kliksysteem. Op deze manier kunt u altijd genieten van uw lievelingsmassage. 
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak DeepRelief:

Deze JetPak is een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die doordringt tot in de onderste lagen van het weefsel verlicht zelfs onderliggende pijnen. 

JetPak diepe verlichting

Video JetPak DeepRelief: 


JetPak Wellness:

Deze JetPak biedt een unieke massagebeleving met een combinatie van verschillende soorten jets. Dit is zeer populair bij gebruikers die een totaalgevoel van welzijn willen ervaren. 

JetPak-welzijn

Video JetPak Wellness:

JetPak Nekmasseuse:

Deze Jetpak heeft een gerichte therapie voor de nek. Dit met een krachtige massage door de nek- en schouderjets om spanningen weg te nemen en nieuwe energiebronnen te genereren - vooral na lang werken op kantoor en achter de computer. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak nekmasseuse:JetPak RainShower:

Deze JetPak werkt zalig tintelend. Terwijl u iets goeds doet voor uw huid, vermindert de aanzienlijke mentale stress. Deze unieke massage is alleen te verkrijgen in de JetPaks van Villeroy & Boch. 

JetPak Rainshower

Video JetPak RainShower:

Welk JetPak verkiest u? 

Alle JetPaks hebben hun unieke massagebehandeling. Hoe weet u welke JetPak het beste bij u is? 
In onze showroom in Geel bieden wij u de mogelijkheid om alle JetPaks uit te proberen in onze voorziene testruimte. Op deze manier kan uw hele gezin de JetPaks testen op zowel de zit- en ligplaatsen. 
U kunt steeds bellen voor een afspraak op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x