Comfort Line R8L

Comfort Line R8L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/5 
 • Plaatsen nekkussen: 4 stuks
 • Gewicht (droog): 353 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 2690 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1984 liter
 • Inhoud max.: 2408 liter
 • Pompcapaciteit: 2 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Individuele keuze
 • Buitenpaneel: Individuele keuze
 • Cover: Individuele keuze
 • Jets: J03 DeepRelief – J19 Wellness – J06 Nekmasseur – J13 RainShower

Comfort Line R8L:

Genieten van alle seizoenen, met het hele gezin in deze R8L uit de Comfort Line van Villeroy & Boch. 
Dit spabad van Villeroy & Boch staat het hele jaar voor u klaar waardoor u zorgeloos kunt genieten. 
Elk van deze modellen beschikt over de moderne JetPak-technologie en stelt dezelfde hoge eisen als de spa's uit de Premium Line. 
Studies tonen afwisselend aan dat regelmatig gebruik van de spa het stressniveau verminderd, de slaapverbetering en de pijn beperkt die gepaard gaat met artritis en diagnose medische aandoeningen.

Comfortlijn R8L

Comfortlijn R8L

Comfort Line R8L JetPaks:

Terwijl de concullega's nog steeds met lange buizen werken, is Villeroy & Boch nog een stapje verder gegaan met de nieuwste generatie van de JetPak-technologie er zijn nu helemaal geen leidingen achter de JetPaks nodig. Een op de markt unieke innovatie! 
Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwisseld via een kliksysteem. Op deze manier kunt u altijd genieten van uw lievelingsmassage. 
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

JetPak DeepRelief:

Deze JetPak is een massage met dieptewerking. Deze krachtige massage, die doordringt tot in de onderste lagen van het weefsel verlicht zelfs onderliggende pijnen. 

JetPak diepe verlichting

Video JetPak DeepRelief: 


JetPak Wellness:

Deze JetPak biedt een unieke massagebeleving met een combinatie van verschillende soorten jets. Dit is zeer populair bij gebruikers die een totaalgevoel van welzijn willen ervaren. 

JetPak-welzijn

Video JetPak Wellness:

JetPak Nekmasseuse:

Deze Jetpak heeft een gerichte therapie voor de nek. Dit met een krachtige massage door de nek- en schouderjets om spanningen weg te nemen en nieuwe energiebronnen te genereren - vooral na lang werken op kantoor en achter de computer. 

JetPak-nekmasseuse

Video JetPak nekmasseuse:JetPak RainShower:

Deze JetPak werkt zalig tintelend. Terwijl u iets goeds doet voor uw huid, vermindert de aanzienlijke mentale stress. Deze unieke massage is alleen te verkrijgen in de JetPaks van Villeroy & Boch. 

JetPak Rainshower

Video JetPak RainShower:

Welk JetPak verkiest u? 

Alle JetPaks hebben hun unieke massagebehandeling. Hoe weet u welke JetPak het beste bij u is? 
In onze showroom in Geel bieden wij u de mogelijkheid om alle JetPaks uit te proberen in onze voorziene testruimte. Op deze manier kan uw hele gezin de JetPaks testen op zowel de zit- en ligplaatsen. 
U kunt steeds bellen voor een afspraak op het nummer 089/70 00 04 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Comfort Line R8L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x