Landelijk badkamermeubel met spiegelkast 100cm

Landelijk wit badkamermeubel 100cm met massief granieten wastafelblad. 

Landelijk wit badkamermeubel met massief granieten wastafelblad en spiegel, exclusief kranen te koop in onze toonzaal in Geel. 

Outlet: Wit badkamermeubel met groeven en spiegelkast inclusief verlichting. 

Te bezichtigen en af te halen in onze toonzaal in Geel. 

Afspraak toonzaal Geel

landelijk badkamermeubel

Prijs outlet badkamermeubel inclusief onderkast, massief granieten wastafelblad en spiegelkast met verlichting. 

Exclusief kraanwerk en plaatsing. 

Af te halen in onze toonzaal in Geel. 

Nieuwprijs: € 1815

Nu: € 907.50

Af te halen in onze toonzaal in Geel. 

Tekening landelijk meubel met massief granieten wastafelblad

Afspraak toonzaal Geel

Badkamer renoveren? 

BK Concept is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Vanaf het opmaken van de offerte tot het 3D design en de uitvoering kan u rekenen op één projectleider die alle werken tot in de puntjes opvolgt en de vooropgestelde planning naleeft.

 Bekijk onze realisaties

Graag een afspraak voor het bespreken van uw badkamerrenovatie?

Badkamerrenovatie gepland?

BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in badkamerrenovaties. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend plaatsbezoek!

Vrijblijvende offerte✆ 089 70 00 04


Afspraak toonzaal Geel

Interessante artikels

Wil u uw badkamer renoveren? Dan kan het interessant zijn om u eerst goed te informeren. Neem zeker ook eens een kijkje op onze blog of lees de onderstaande artikels:

Onze klanten aan het woord: 

Zeer tevreden van onze mooie badkamerrenovatie. We werden uitstekend geholpen in elke stap van het proces. Vlotte communicatie en zeer vriendelijk personeel. Kortom: goede service en een echte aanrader.

Joël en Katrien uit TessenderloWendy uit Boorsem

Heel fijne samenwerking en de badkamerrenovatie werd goed opgevolgd. Zo werd er bijvoorbeeld één verkeerde wastafelkraan geleverd, maar dat werd onmiddellijk rechtgezet. Zéér tevreden van de geleverde service en het verkregen resultaat.


Ook voor onze tweede badkamer hebben we beroep gedaan op de goede service van BK Concept. Binnen de afgesproken periode hadden we opnieuw een prachtige badkamer. Uiterst vakkundig en proper afgewerkt. Top!

Eric uit Hasselt.

Graag een offerte voor uw badkamerrenovatie?

Toonzaalmeubel Sanibell Krijtwit

Te koop: toonzaalmeubel Sanibell, decor krijtwit, inclusief wastafel, wastafelkraan, onderkast, kolomkast, spiegel en verlichting. Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in Geel.

Toonzaalbad Villeroy&Boch Oberon 2.0

Te koop: Toonzaalbad Villeroy&Boch Oberon 180x80, wit alpine. Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in Geel.

Toonzaalmeubel O PLus Triangle

Te koop: toonzaalmodel badkamermeubel O Plus Triangle 140cm, compleet zoals op de foto. Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in Geel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x