phone 089 70 00 04

Premium Line A9L

Deze spa, de A9L, uit de Premium reeks biedt maar liefst plaats aan 7 personen. Daar hij tevens 97cm diep is is hij uitermate geschikt voor personen groter dan 2m!

Premium Line A9L

 • Afmetingen: 239 x 239 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/7 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 7 stuks
 • Gewicht (droog): 413 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 3147 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2161 liter
 • Inhoud max.: 2816 liter
 • Pompcapaciteit: 3 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Titanium
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J06 Neck Masseuse – J14 Versa – J21 Trio – J08 Lumbar – J13 RainShower

 Premium Line A9L 7 personen

De A9L biedt volop ruimte om te ontspannen met véél vrienden of familie. Het is voorzien van 7 zitplaatsen en 1 ligplaats waar u in een gemoedelijke sfeer kan genieten van de massage. 
Ook heeft deze spa een diepte van maar liefst 97cm, wat ook de kans geeft aan mensen met een lengte van rond de 2 meter en meer om van dat ontspanningsmomentje te kunnen genieten.
Is er toch nog twijfel of u wel comfortabel in deze spa past? 
Geen enkel probleem! In onze testruimte in onze showroom in Geel hebben we tevens een spa van Villeroy & Boch met dezelfde afmetingen ter beschikking staan waar u rustig de spa kan testen of u er wel voldoende ruimte in hebt.  
Wij houden met alles rekening!

A9L

A9L

A9L

JetPaks

Een JetPak is zodanig ontworpen dat u kunt genieten van uw unieke massagebeleving. De 16 verschillende modellen kunnen eenvoudig worden verwisseld via een kliksysteem. U kunt dus altijd op de door uw gewenste plaats genieten van uw lievelingsmassage.

JetPak Pulsator:

De JetPak Pulsator heeft zes roterende en pulserende jets die een prettige massagebeleving teweeg brengen en u in staat stellen om volledig tot rust te komen. 
De heerlijke kneedmassage die uw spieren activeert en losmaakt. 

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak biedt een unieke massage die ervoor zorgt dat spanningen wegvallen en u weer nieuwe energie geeft. De talrijke nek- en schouderjets in deze JetPak van Villeroy & Boch zorgen voor een krachtige massage die diep in het weefsel binnendringt en daar verkrampte spieren losmaakt.Neck Masseuse

Video JetPak Neck Masseuse:

JetPak Trio:

Deze JetPak is ontworpen met een unieke jet-technologie die het meest lijkt op van de knedende handen van een masseur. De zes roterende en pulserende jets in deze JetPak zorgen voor een buitengewone massage-ervaring. 

JetPak Trio

Video JetPak Trio:


JetPak RainShower:

Deze JetPak geeft u onvergelijkbare tintelingen! Terwijl u iets goeds doet voor uw huid, vermindert de weldadige en zachte massage tegelijkertijd mentale stress. Deze douchejets zijn alleen in de JetPaks van Villeroy & Boch. En één van de favorietjes van onze klanten! 

JetPak RainShower

Video JetPak RainShower:


JetPak DeepRelief:

Deze JetPak gaat ervoor zorgen dat diep gelegen verkrampte spieren worden losgemaakt. Dit door een krachtige, diepe en doordringende massage te geven. 

JetPak DeepRelief

Video JetPak DeepRelief:

JetPak Versa:

Deze JetPak is de perfect aangepaste therapie. Deze JetPak heeft acht doelgerichte therapiejets die elk een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam. 

JetPak Versa

Video JetPak Versa:

JetPak Lumbar:

Deze JetPak Lumbar geeft speciale drukpunten in uw onderrug een diepgaande hydromassage. Bij een aantal bewegingen, oa. bij het tillen, rennen, lopen en tal van andere bewegingen, wordt de rug belast. Juist hier zal zich sneller spierstijfheid voordoen en deze kan u op een comfortabele manier met deze JetPak verlichten. 

Video JetPak Lumbar:

U heeft ondertussen ook zin gekregen om al deze JetPaks eens te proberen? 
Geen enkel probleem! 
Maak een afspraak in onze showroom in Geel en test ze allemaal!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x